Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! Het is weer tijd voor de mooie momenten van de afgelopen week. Een week waarin ik mijn strijdvaardigheid terug vond. Een week waarin ik de data voor mijn lipoedeem operaties plande. Een week waarin het mega koud was maar stiekem vond ik dat ook wel een beetje fijn. En de week waarin ik mijzelf verbaasde door alvast mijn inkomstenbelasting te doen en niet een keer te wachten tot het laatste moment. Het was een week vol met happy moments. 

Van de liefde weet ik niets – Ruben Annink ♡ Perfecte zaterdagen die een combi zijn van luieren en leuke dingen doen ♡ Je warme badjas aan doen op elk moment dat je thuis bent ♡ Op de eerste dag mogelijk je inkomsten belasting doen in plaats van op de laatste dag mogelijk ♡ Lemon white chocolate cookies ♡ Heel veel lachen om sarcastische humor op kantoor ♡ Een paas eitjes test op de planning hebben staan ♡ Teen Mom OG (ik blijf ze noemen in mijn happy moments want ik blijf het een geweldige serie vinden) ♡ Krakende sneeuw ♡ De Morten Trilogie ♡ Alle lieve reacties op mijn blog over “excuus dikkerdje” ♡ De operatie planning voor mijn benen klaar hebben en weten waar ik aan toe ben ♡ De dag beginnen met een geweldige speech van Gabrielle Bernstein die zo immens inspirerend is ♡ Op vrijdagavond je hele huis aan kant hebben voor het weekend en weten dat je twee dagen helemaal niets meer hoeft te doen aan het huishouden ♡ Tegen mijn moeder zeggen dat ik de meest geweldige kleur Moleskine heb gezien en hem dan cadeau krijgen ♡ Vriendinnen dates en lekker eten ♡ Ondanks de kou toch ’s ochtends vroeg de balkondeur even openzetten en weer onder mijn warme dekbed gaan liggen ♡ Lekker kunnen door rijden omdat het vakantie was ♡ Ziaja Cashmere haar verzorging ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Begin afbeelding: Shutterstock

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Femke 4 maart 2018 at 08:45 #

  Wat een fijne happy moments allemaal. Ohhh ja heerlijk door kunnen rijden door de vakanties en op vrijdagavond je huis al aan kant!

 2. Darina 4 maart 2018 at 08:56 #

  Hele fijne én mooie momenten. Geweldig dat de data bekend zijn. Fijne zondag xx

 3. Annette 4 maart 2018 at 10:21 #

  Spannend zeg dat je de data nu hebt vastgelegd. Ik heb ook mijn IB gelijk gedaan, huppakee hoef ik er niet meer over na te denken. Fijne zondag!

 4. Romy 4 maart 2018 at 10:25 #

  Ik genoot deze week ook absoluut van het flink kunnen doorrijden dankzij de vakantie. Zo fijn! En die badjas (of in mijn geval vaak een dik vest) vond ik ook heerlijk op deze koude dagen. Wat een fijn lijstje met blije momenten!

 5. Natascha 4 maart 2018 at 13:06 #

  Hee wat leuk, je hebt dezelfde Moleskine als ik heb 🙂 Tof kleurtje he!

 6. Mei Qi 4 maart 2018 at 14:32 #

  Fijn lijstje! Ik geniet nu van de zon die door de raam schijnt 🙂

 7. sammie 4 maart 2018 at 17:48 #

  Oeh een paas eitjes test, wat een goed plan! 🙂 Ik heb de karamel zeezout van de Jumbo in huis en ik vind die eitjes zeer geslaagd 🙂

Geef een reactie