Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy Sunday! Terugkijkend op afgelopen week, kan ik oprecht zeggen dat het een bewogen week was. Een week waarin ik mijn grootste verdriet beschreef in een blog over de lipoedeem die mijn lichaam heeft overgenomen en waarop ik zo ontzettend veel lieve reacties heb gekregen van mensen die zich in mijn verhaal herkenden maar ook van mensen die mij een hart onder de riem wilden steken. Een week waarin ik elke verkoop record brak die ik mijzelf stelde. Een week waarin ik mij aanmeldde als vrijwilliger voor NLnet (de patiëntenorganisatie voor mensen met lymfoedeem en lipoedeem). Ik kwam in beweging om mijn verdriet aan te pakken. Het was veel deze week maar het was ook een hele mooie week met heel veel happy moments. Momenten die ik vandaag weer met jullie deel.

Revenge – Pink ft. Eminem ♡ Heel veel lieve en oprechte gesprekken ♡ De eerste koude winterdag ♡ Killer Women with Piers Morgan op Netflix ♡ Sonja Bakkers Hamburger ♡ alle lieve reacties die ik afgelopen week mocht ontvangen (ik heb ze allemaal stuk voor stuk gelezen maar als je nog geen reactie hebt gehad, I am sorry) ♡ Mijn vader en moeder die mij door dik en dun steunen en alles in het werk stellen om mij te helpen ♡ Maandag een nieuwe collega mogen begroeten ♡ De Action die echt goede stappen zet op beauty gebied (zoals jullie gisteren al konden lezen) ♡ een support groep dag voor mensen met lymfoedeem en lipoedeem ♡ De eerste kerstlichtjes die verschijnen ♡ Lidl’s amandelpasta uit de nieuwe kerstcollectie (misschien moet ik dit niet zeggen maar ze hebben onwijs lekkere dingen voor de kerst) ♡ Kindjes die voor de deur St. Maarten liedjes zingen ♡ Pre-birthday presents ♡ Collega’s die je verwennen met een mini rijsttafel voor lunch ♡ Een Portugese droom – Marieke Woudstra ♡ Lekker knoeien met je aankoopjes van de Kreadoe ♡ de hele week met een dankbaar gevoel rondlopen ♡ Passievrucht ♡ Buren die een week lang een pakje voor je hebben staan omdat de postbode geen berichtje in je bus heeft gedaan maar dan zelf een heel lief briefje in je bus doen ♡ Op 11 november voor het eerst je kachel aan zetten en jezelf een bikkel vinden ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding: Shutterstock

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Sonja 12 november 2017 at 09:08 #

  Ik vond je stuk over het lipoedeem ook verhelderend naar ons mensen die er nooit bij stil hoeven te staan. Wat ben je toch een schat dat je je hebt aangemeld als vrijwilliger. Wie goed doet, goed ontmoet!

 2. Darina 12 november 2017 at 10:40 #

  Super dat je je hebt aangemeld als vrijwilliger! Mooie momentjes om op terug te kijken. Fijne zondag! xx

 3. Nesrin 12 november 2017 at 22:54 #

  Ah de kindjes die Sint Maarten zongen aan de deuren, mijn zoon deed mee 😉

  Mooi dat je je hebt aangemeld als vrijwilliger, dit vind ik heel knap van jou.

 4. sammie 13 november 2017 at 18:53 #

  oeh dat nummer van Eminem en Pink ga ik even opzoeken en luisteren. Vond zijn nummer samen met Rihanna toen erg goed. 11 november pas de kachel aan? Dat hebben wij niet gered, we zijn al sinds oktober aan het stoken, als we dat niet doen word het hier 16 graden en dat vind ik niet zo leuk ; )

  • Marije Strobos 16 november 2017 at 22:02 #

   Hahahaha .. ik heb de mazzel dat ik buren heb die heel veel stoken en ik dus lekker lang de kachel uit kan laten

Geef een reactie