Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! Wederom is er een week  voorbij gevlogen. Een week waarin ik over over mijn toekomst na dacht, geen enkele avond echt thuis was en waarin ik voor het eerst in jaren weer eens naar de Kreadoe in Utrecht ging. Wederom een drukke week waarin de tijd soms voorbij leek te vliegen. Gelukkig heb ik op mijn blog de happy moments en kan ik elke week stil staan bij de leuke dingen van afgelopen week. Waar ik deze week blij van werd, deel ik uiteraard vandaag weer met jullie.

Vervloekt – Frenna ♡ Home made diner met vrienden ♡ Een bezoekje aan de Kreadoe ♡ Volwassen beslissingen nemen ♡ Nieuwe agenda’s voor 2018 kopen (inderdaad meervoud ♡ Nieuwe budget proof beauty spullen ontdekken bij de Action ♡ zo moe zijn van alle drukte dat je elke nacht als een roosje doorslaapt ♡ Het geluk van Lou – Lorraine Fouchet ♡ Good old fashioned draadjesvlees (en dan ook nog een bakje mee krijgen voor tijdens de lunch) ♡ Beslissingen nemen over de toekomst ♡ Complimenten krijgen over je werkwijze en daardoor order scoren ♡ Gewoon eens een leeg hoofd hebben ♡ Max Verstappen zien winnen ♡ Zaterdagavond op de bank bij je ouders doorbrengen en buikpijn hebben van het lachen ♡ Nieuwe hobbyspullen scoren ♡ Na een lange dag een warme douche en dan lekker je bed in kruipen ♡ Vrijdagmiddag eerder van kantoor weg kunnen omdat alles af is ♡ Heel veel lachen ♡ Zelf gemaakte appeltaart ♡ Oktober afsluiten met de beste bezoekersaantallen ever ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding: Shutterstock

Follow my blog with Bloglovin

9 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 5 november 2017 at 07:45 #

  Prachtige momenten! Fijne zondag xx

  • Marije Strobos 8 november 2017 at 06:38 #

   Op naar nog heel veel meer mooie momenten! xx

 2. Sophie 5 november 2017 at 10:35 #

  Ah wat een fijne momenten! Keep on doing the good work!

 3. Sonja 5 november 2017 at 18:11 #

  Afgelopen week was een heftige week. En ondanks dat kreeg ik 3x lieve post! Bedankjes en een kaartje van iemand op twitter die blij was mij te leren kennen! Ik moest er om huilen, het ontroerde mij zo… omdat je eigen kind dat dus totaal niet kan beamen!

  • Marije Strobos 8 november 2017 at 06:37 #

   Ik ben ook blij dat ik je heb leren kennen. Je bent een geweldige vrouw! Ooit zal je zoon dat ook zien.

 4. Sammie 6 november 2017 at 18:04 #

  Nieuwe agenda’s? Nu benieuwd naar de reden waarom je er meer dan 1 hebt 🙂 gemaakte appeltaart, zo lekker! Ruikt dan ook zo lekker in huis 🙂

  • Marije Strobos 8 november 2017 at 06:32 #

   Hahaha .. uitleg staat in de blog van vandaag :-p

 5. Lesley 11 november 2017 at 09:25 #

  Vond de Kreadoe ook weer echt heel leuk. Was voor mij ook al even een tijdje geleden maar heb zoveel leuke inspiratie opgedaan!

Geef een reactie