Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! Genieten jullie een beetje van je weekend? Na wederom een drukke week (het begint de story of my life te worden), ben ik aan het genieten van een rustig weekendje om op te laden. Ik ben steeds meer de balans aan het vinden in mijn weken en daar horen oplaadmomenten ook bij. Maar ik stond ook eindelijk weer eens in de gym deze week en kreeg eindelijk mijn aankoop van de National Glamour Day binnen. Weer heel wat happy moments en uiteraard deel ik al mijn happy moments van afgelopen week met jullie vandaag.

Complicated – Dimitri Vegas & Like Mike vs David Guetta ft. Kiiara ♡ Weer terug in de gym zijn en begeleiding krijgen van een van je revalidatie trainers ♡ In een whatsapp gesprek zitten met een andere blogger en dan een enthousiast bericht over iets krijgen met #nospon erachter (voor de bloggers onders ons, you get it ;-). right?) ♡ De edele kunst van Not Giving a Fuck (wat een verademing dit boek) ♡ de hele zaterdagmiddag reality tv marathons kijken ♡ Persoonlijke overwinningen boeken ♡ De vrijdagochtend beginnen met een hysterische Geer en Goor bij Radio538’s Evers staat op ♡ Ingeloot worden voor Echtepostiscool ♡ Mijn National Glamour Day Vans die eindelijk binnen kwamen ♡ Verjaardagscadeautjes uitzoeken terwijl je nog niet jarig bent ♡ Will&Grace die terug zijn ♡ De Fig & Rosemary lijn van Etos ♡ Zuurkoolstamppot en overheerlijke lamskoteletjes (sorry voor iedereen die geen vlees eet, ik hou gewoon van een lekker stukje vlees) ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding: Shutterstock

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Jolandakuh@hotmail.com 8 oktober 2017 at 07:09 #

  Oh wat gaaf dat je mee mag doen met EPIC. ik heb nog niets gehoord, dus zal er dan niet bij zitten denk ik. Jammer!

 2. Romy 8 oktober 2017 at 09:03 #

  Wat leuk dat je ook meedoet met EPIC! Ik ben gisteren ook enthousiast aan het shoppen geslagen voor mijn lootje 🙂 En naar dat boek ben ik ook erg benieuwd. Ik heb er al veel goede verhalen over gehoord.
  Fijne zondag!

  • Marije Strobos 10 oktober 2017 at 20:42 #

   EPIC is zoooo leuk! Helemaal de voorpret.

 3. Darina 8 oktober 2017 at 10:10 #

  Ben heel benieuwd naar het boek! Fijne zondag xx

 4. Lies 8 oktober 2017 at 10:51 #

  Ik vond de nieuwe aflevering van Will & Grace wat tegenvallen, heb ik wel meer met revamps van oude series. Weet nog niet of ik ga blijven kijken.

  • Marije Strobos 10 oktober 2017 at 20:42 #

   Ik ga het nog even proberen. Ik was het een tijd zat door alle herhalingen

 5. Nesrin 9 oktober 2017 at 00:19 #

  Wat een heerlijke titel heeft dat boek. Ik moet Will & Grace nog zien, ik ben heel benieuwd!

  • Marije Strobos 10 oktober 2017 at 20:41 #

   Het blijft de will & grace van vroeger .. benieuwd wat je er van vindt!

 6. sammie 9 oktober 2017 at 19:55 #

  Dat boek Not Giving a Fuck heeft Tommy op vakantie gelezen en hij vond het een boeiend leuk boek. Zei dat hij veel dingen wel herkende en al wist maar moest vooral in het begin van het boek ook vaak erg hard lachen. Misschien dat ik ‘m ook nog eens ga lezen.

  • Marije Strobos 10 oktober 2017 at 20:38 #

   ja het begin van het boek is echt hysterisch

Geef een reactie