Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! Mijn week is werkelijk voorbij gevlogen en ik keek dan ook echt uit naar het weekend. Ik had afgelopen week uiteraard weer een werkweek maar ik had ook een paar hele leuke afspraken staan waar ik ontzettend blij van werd. Waar ik nog meer blij van werd, deel ik uiteraard vandaag met jullie.

I kissed a girl – Ben l’Oncle ♡ sarcastische humor ♡ Chocolade mousse taart van de Albert Heijn ♡ Vriendschappen die door de jaren altijd goed zijn gebleven en ondanks dat je elkaar niet elke dag ziet of spreekt, toch altijd goed zijn op het moment dat je elkaar weer ziet ♡ Mijn agenda die voor september aan het vollopen is ♡ Een nieuw college jaar ♡ Eindelijk weer een hobby winkel in ons dorpje (MisterPaint) ♡ een afspraak hebben staan en als je dan aankomt, meteen kunnen aanvallen op een bakje bami ♡ mijn favoriete dessert bij mijn vader en moeder krijgen ♡ Carpool Karaoke met UsherBistrobar Indonesia in Haarlem ♡ Stiekem het fijn vinden dat het toch al eerder donker aan het worden is ♡ Vandaag houden we het droog – Petra Vollinga ♡ Gewoon iets doen en je onzekerheden opzij zetten ♡ Mijn Purpuz planner ♡ Tickets scoren voor een lezing van Michael Pilarzyck bij de Bewustzijnschool ♡ Rizolli & Isles ♡ De Nederlandse voetbaldames die in de finale van het EK staan ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 6 augustus 2017 at 09:28 #

  Mooie momentjes! De chocolade mousse taart van de AH is echt zo lekker 🙂 Mijn mooiste moment deze week was mijn extra vrije dagje die ik al fotograferend in Amsterdam beleefde.

 2. Sonja 6 augustus 2017 at 10:16 #

  Aaaaah Rizolli & Isles ben ik ook fan van! Vriendschappen heb ik genoeg, maar ik ben er vaak schuld aan dat ze verwateren… ben een huismus!
  Mijn momentje van deze week? Ik was slechts 300 gram aangekomen, terwijl ik 2 kilo verwacht had na mijn emobui!
  En bij de therapie steeds dichterbij de afronding komen… geeft wel gemengde gevoelens, maar ook trots!

 3. Nesrin 6 augustus 2017 at 14:26 #

  Mooi lijstje weer Marije. Oh nee ik vind het niet leuk dat het vroeger donker wordt. Het mag van mij nog veel langer licht blijven en iets warmer als het kan.

  • Robin Valentine 7 augustus 2017 at 22:05 #

   Same! Ik vind het fijn om in het licht naar het werk te gaan en terug te gaan haha! En hmmm choco mousse taart, de AH heeft sowieso de lekkerste toetjes en snacks.

 4. Charel 6 augustus 2017 at 14:31 #

  Wat leuk zeg! Afvalupdates vind ik zo interessant om te zien!

 5. sammie 6 augustus 2017 at 20:46 #

  mm die Chocolade mousse taart klinkt goed, ga ik eens naar kijken de volgende x bij de AH. Ik vind het nu nog helemaal niet leuk dat het al weer sneller donker word, vind de zogenaamde zomer dit jaar ook bijzonder waardeloos in NL. Wij regende gisteren weer weg hier in Nijmegen 🙁

  • Marije Strobos 8 augustus 2017 at 21:02 #

   Oooh het is hier nu ook weer herfst. Die chocolade mousse taart maakt dan echt veel goed .. hahahaha

Geef een reactie