Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! Een week is weer voorbij gevlogen en November is gewoon al begonnen. De laatste twee maanden van 2018 zijn nu echt begonnen en soms moet ik mijzelf echt even knijpen wat een geweldig jaar dit is geweest tot nu toe. Maar bij de geweldige reis die ik dit jaar mocht maken, horen niet alleen de ups maar ook de downs. Afgelopen week was dus zo’n week waarin de emotionele dips de euforie afwisselden. It’s part of the journey en het is oké, het hoort bij een nieuw leven. Dit inzicht en besef is voor mij zeer zeker een happy moment. Wat mijn andere happy moments waren afgelopen week, lees je weer vandaag.

Friends don’t kiss friends – Emily Burns, Studio Black ♡ Eindelijk weer eens creatief bezig zijn ♡ Alle steun en reacties op mijn blog van afgelopen donderdag ♡ Nieuwe boek van Wim Kieft ♡ Voor mijzelf opkomen en grenzen aangeven ♡ Bella Donna’s ♡ Op een echte herfstige dag waar de regen tegen het raam tikt, op de bank onder een dekentje liggen ♡ Op een absolute ruk dag toch nog een beetje kunnen lachen ♡ De kaarsjes weer aan hebben ♡ Gewoon toegeven als je het moeilijk hebt ♡ Pannenkoeken dag ♡ Ajax die wint van Feyenoord (sorry voor alle niet Ajax fans) en op dezelfde dag Max Verstappen die de GP van Mexico wint ♡ Alle geweldige en afwisselende herfst luchten ♡ Persoonlijke ontwikkeling ♡ De Starbucks limited Christmas edition ♡ Door een stroomstoring ontdekken hoeveel meer tijd je hebt als je niet de hele tijd op social media zit om de batterij van je telefoon te sparen ♡ Goed slapen (wat best nog een uitdaging is met twee geopereerde benen) ♡ Het nieuws dat de GP misschien naar Zandvoort komt ♡ Het besef dat na slechte dagen er ook weer goede dagen komen ♡ Boodschappen doen en heel veel bonus korting krijgen ♡

Wat waren jullie happy moments deze week?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Annette 4 november 2018 at 10:52 #

  Ik vond de introductiedag met nieuwe collega’s mijn hoogtepunt deze week. We zijn gewoon bijna 2x zo groot als vorige maand nu hahaha gezellig.

 2. Darina 4 november 2018 at 11:43 #

  Hele mooie momentjes! Fijne zondag x

 3. Romy 4 november 2018 at 11:49 #

  Wat mooi dat je voor jezelf kon opkomen en meer je grenzen aangaf deze week. Dat kan je onwijs ver brengen. En grappig hoe zo’n stroomstoring je kan laten beseffen hoeveel belangrijkers er eigenlijk is dan social media.
  Fijne zondag!

 4. Rachel 4 november 2018 at 11:53 #

  mooie momentjes 😀 en fijne zondag!

 5. sammie 4 november 2018 at 14:21 #

  Met regen onder een dekentje op de bank kruipen, heerlijk! Gelukkig schijnt vandaag het zonnetje weer 🙂 Als de scanner in de AH regelmatig piept tijdens de kar vol laden vanwege alle bonus korting, daar ga ik ook van glimlachen 🙂

 6. Saskia 4 november 2018 at 20:52 #

  Wat een prachtig lijstje weer<3
  Mijn happy moment was vandaag: een gezellige high tea bij mij thuis met al mijn lieve vriendinnetjes.

  Fijne Zondag avond!

Geef een reactie