Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

b7ba3cd80ef3c98e6b0e0cc9873864fa

Happy Sunday! Afgelopen week was ik een weekje in Tenerife en koos ik er heel bewust voor om offline te zijn. Ja, ik had mijn leuke en overheerlijke vakantie foto’s willen posten maar aan de andere kant, was het ook wel even fijn om niet online te zijn. Dus de komende tijd heb ik in ieder geval genoeg foto’s om te posten ;-). Een vakantie is natuurlijk al een happy moment op zich maar er waren deze week uiteraard meer happy moments die ik vandaag met jullie kan delen.

20170612_203752

Pretty Girl – Cheat Codes X CADE Remix ♡ Tenerife ♡ Heel veel wandelen en mijn lichaam die het op zich erg goed deed ♡ Iedere keer een schot in de roos bij het uitzoeken van restaurants ♡ Schoenen heaven ♡ Een bezoekje brengen aan de vulkaan de Teide ♡ Uitslapen ♡  Spaanse beauty heaven’s ♡ Liefde & Gelato – Jenna Evans Welch ♡ ’s Ochtends zwemmen in een leeg zwembad ♡ Een stapel nieuwe tijdschriften kopen op Schiphol ♡ De winkel instappen van je favoriete Spaanse juwelenmerk op precies de dag dat er een speciale kortingsactie is begonnen ♡ Het gevoel hebben in een aflevering van De beste chauffeurs van Tenerife te zijn beland tijdens een tocht in de bergen met een bus chauffeur die de meest miraculeuze wendingen uithaalt op een berg weggetje ♡ All you can eat ontbijt buffet ♡ Een heel groot appartement ♡ Elke dag heel mooi weer ♡ Een expres manicure en pedicure ♡ Siesta ♡ Elke dag palmbomen zien ♡ Leuke trips maken ♡ ’s Ochtends om 9 uur een giraffe door het park zien lopen (oke, het was een knuffel giraffe van de kids club maar het was heel aandoenlijk) ♡ Shoppen, shoppen, shoppen ♡ Gewoon even niets hoeven ♡ Ontbijten op het balkon met vers brood ♡ Geweldige grote vetplanten uit de bergen zien groeien ♡ Geweldige uitzichten boven op de vulkanen van Tenerife ♡ Gewoon kunnen doen en kopen waar je zin in hebt ♡ Heel erg bruin worden ♡ Het Hard Rock Café ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 18 juni 2017 at 07:27 #

  Na het lezen van deze happy moments krijg ik weer heel veel zin in vakantie 🙂 Je hebt een geweldige tijd gehad zo te lezen! Ben zó blij voor je! Xx

  • Marije Strobos 18 juni 2017 at 21:54 #

   Jaaa het was zo fijn. Echt een geweldige vakantie waar ik zo aan toe was. xx

 2. Jolanda - Zazazoo.nl 18 juni 2017 at 07:33 #

  Heerlijk, Tenerife ???? Mijn happy moment is toch wel het lekkere zomerweer!

  • Marije Strobos 18 juni 2017 at 21:53 #

   Jaa het is een heerlijk eiland! Zomerweer maakt mij ook zeker blij, als het maar niet te warm is 😉

 3. Natascha 18 juni 2017 at 11:43 #

  Tenerife lijkt me prachtig! Vakantie is voor mij een groot happy moment 🙂 lekker genieten!

  • Marije Strobos 18 juni 2017 at 21:53 #

   Het is een geweldig eiland. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Vakantie is ook voor mij een groot happy moment.

 4. Nesrin 18 juni 2017 at 22:42 #

  Wat goed dat je lekker offline bent geweest. Ik hoop dat je een heerlijke vakantie hebt gehad en hebt genoten van het eiland.

  Een stapel tijdschriften kopen is een heel goed begin van de vakantie!

 5. Sammie 19 juni 2017 at 18:45 #

  Vakantie is natuurlijk heerlijk! Kan me voorstellen dat je niet of nauwelijks online bent geweest, van je vakantie moet je genieten!

Geef een reactie