Selecteer een pagina

April is al aan zijn tweede dag bezig en het eerste kwartaal van 2018 zit er ook gewoon alweer op. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken maar de tijd vliegt echt voorbij en ik merk aan mijzelf dat ik daar eigenlijk iets meer bij stil zou moeten staan. Ik heb er nogal een handje van om door het leven te rennen en daardoor de tijd nogal te vergeten. Daarom is het vandaag ook tijd voor de favorieten van maart 2018. Benieuwd waar ik blij van werd afgelopen maand? Lees dan zeker verder.

Favoriete moment

Maart was een hele drukke maand. Niet alleen op werk gebied zoals jullie al eerder kunnen lezen maar ook op persoonlijk vlak. Waar ik februari 2018 afsloot met het tekenen van de offerte voor de lipoedeem operaties, maakte ik het in maart 2018 helemaal concreet door de afspraken in te plannen. Maar ik ging ook een zorg traject in om er voor te zorgen dat ik straks zo optimaal mogelijk de operaties in gaat. Het hoe, wat en waarom deel ik donderdag met jullie. Gelukkig was er naast werk en gezondheid, ook nog genoeg leuks deze maand te beleven. Ik las heel wat boeken, kwam eindelijk weer in een creatieve flow, bezocht The Passion in Amsterdam Zuid-Oost (mijn geboorte plaats dus extra speciaal), ging naar de film en uit lunchen, bezocht het Pixi event en had heel veel leuke samenwerkingen. Maart was een uitdagende maar ook een hele leuke maand.

Favoriete muziek

Dit liedje uit The Passion mag niet ontbreken in de favorieten van afgelopen maand. Hoewel ik deze maand eigenlijk heel veel inspirerende podcasts luisterde, werd deze samenwerking tussen Tommy Christian, Brainpower en Jeangu Macrooy een absolute favoriet. Echt kippenvel toen wij op het veld stonden en de rap van Brainpower was zo immens krachtig.

Favoriete boek

Ik las deze maand ook weer behoorlijk wat boeken. Absolute favoriet was De Morten Trilogie. Weliswaar oudere boeken maar zeker de moeite waard om te lezen. Een trilogie over politiek, macht, maatschappelijke vraagstukken en immense vrouwelijke kracht.

Favoriete serie

Maart was een immens drukke maand waardoor ik regelmatig op zoek moest naar de juiste balans en heel bewust koos voor rust momenten. Niets fijner dan op dit soort momenten de tijd te nemen voor een goed boek of een serie. Op aanraden van vrienden begon ik met The Good Doctor en was hooked. Wat een geweldige acteur is Freddie Highmore en de manier waarop hij deze rol neerzet!

Favoriete film

Deze maand keek ik niet heel veel films maar dat kwam meer doordat ik niet de rust had om lang stil te zitten voor een film. Ik ging met een vriendin naar The Shape of Water in de bioscoop en snap wel waarom deze film een Oscar heeft gewonnen. Als je van story telling en sprookjesachtige films houdt, dan is dit zeker een aanrader. Ik vond hem erg lijken op mijn favoriete film aller tijden Amélie Poulain.

Favoriete food

Maart was de maand van de lunches buiten de deur, de eerste keer in de zon op een terrasje zitten, aardbeien en natuurlijk de culinaire home cooked meals van mijn vader (die trouwens in elke favorieten blog voorbij komen). Mocht je in de buurt zijn van Overveen, ga dan zeker bij French Napa langs voor een ontbijt of lunch. Zeker een aanrader en allemaal erg gezonde gerechten.

Favoriete fashion item

Bron: Asos

Ik was nog op zoek naar een basic zwarte maxi dress en vond die deze maand bij Asos. Ik ben ontzettend blij met deze jurk en weet nu al zeker dat ik hem heel vaak ga dragen het komende jaar. Helemaal met de operaties in het vooruitzicht die voor de zomer en vlak na de zomer gaan zijn. Dan loop ik een paar weken met verschillende benen dus een maxi dress komt dan goed van pas.

Favoriete beauty item

In Maart was het soms nog flink koud maar de lente begon ook en af en toe was dat al te voelen. In de lente kies ik vaak voor frissere geuren en de nieuwe douchegels van Andrélon sloten daar perfect bij aan. Vooral de Groene thee & Kokoswater variant was mijn favoriet deze maand en is zeker eentje die ik blijf kopen, helemaal met de zomer in het vooruitzicht.

March is a wrap. Erg benieuwd wat April allemaal gaat brengen! Hoe was jullie maand?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding Maart: Shutterstock