Selecteer een pagina

Augustus 2018 is voor mij in een sneltreinvaart voorbij gevlogen. Het was een maand waarin ik nog volop in herstel was van mijn eerste lipoedeem liposuctie maar ook de maand waarin ik weer begon met dagen op kantoor te werken. Het was een maand waarin ik mijn nieuwe been leerde kennen en mocht ervaren wat ik allemaal al kan. Het was vooral een maand van verwondering en heel veel eerste keren omdat ik jarenlang een heleboel dingen niet meer kon met mijn benen. Augustus was een goede maand. Benieuwd wat mijn favorieten zijn van Augustus, lees dan snel verder.

Favoriete moment

Augustus had voor mij vooral heel veel eerste keren met mijn nieuwe been. Zo kon ik ervaren hoe het is om de eerste keer weer naar 6 hoog te lopen, ondervond ik wat de impact is van de eerste operatie qua mobiliteit en kon ik ineens het stuur van mijn auto op de laagste stand zetten omdat er weer ruimte is bij mijn been. Het was een maand van verwondering, heel veel lachen, nieuwe ervaringen en een immens geluk gevoel. Hoewel het geen spannende maand was qua leuke dingen doen en de maand vooral bestond uit werken, was het een mooie maand.

Favoriete muziek

Ik ontdekte onlangs dat Janet Jackson een nieuwe track heeft met Daddy Yankee en ik was aangenaam verrast. Niet alleen het feit dat zij nog muziek maakt natuurlijk maar het is ook gewoon een lekker liedje.

Favoriete boek

Met stip op nummer 1 als het gaat om favoriete boek: Onbreekbaar 1 van Lisette Jonkman. Ik hou van deze schrijfster en haar aparte gevoel voor humor, haar manier van schrijven en het feit dat ze altijd een beetje gaat voor aparte hoofd figuren. Ik kan in ieder geval niet wachten tot deel 2 van deze serie komt.

Favoriete serie

In augustus zat ik elke avond voor de tv om te kijken naar de belevenissen van de stellen in “Ollolai”. Wat een heerlijke serie om te kijken en mee te beleven. Met als terechte winnaars Marije en Ovan. Gelukkig kan ik vanaf vandaag weer naar de belevenissen van de stellen in Ollolai kijken want vanavond is het weer op tv. Weliswaar wekelijks maar ik ben allang blij dat RTL nog even er mee door gaat.

Favoriete film

Ik keek afgelopen maand 2 films van mijn Netflix Watch list: Like Father en To all the boys I’ve loved before. Allebei vond ik het leuke films maar To all the boys I’ve loved before vond ik net even lekker qua humor en de creatieve manier waarop hij in elkaar is gezet. Nu ik de film heb gezien, wordt het tijd dat ik de boeken ga lezen ;-).

Favoriete eten

Na de operatie had ik vooral geen trek en in augustus begon ik weer meer trek te krijgen maar liep ik keihard tegen een oud patroon aan, Ik merkte dat ik angstig werd over mijn eten en bij elke hap twijfelde of dit geen invloed zou hebben op mijn gewicht. Gelukkig merkte ik het snel genoeg dat ik door de twijfels minder begon te eten en toen ik dat besef had, ging de knop om. Ik probeerde in augustus mij dan ook vooral aan mijn voedselplan van 6 maaltijden te houden en zo bewust mogelijke keuzes te maken maar ook niet te streng voor mijzelf te zijn. Dat hielp om weer op het goede pad te komen. Voorlopig hou ik mij vast aan mijn plan omdat dit voor mij werkt en ervoor zorgt dat ik voldoende eet.

Favoriete fashion item

Afgelopen maand was ik vooral bezig met wat zit lekker, waar voel ik mij nu het meest comfortabel in en wat zit het beste voor mijn been. Dat hield dus in dat ik met mijn twee ongelijke benen, wel in een broek ging omdat dat qua werk het beste zat. Iets met een kous die knelde en niet lekker zat als ik te lang zat. Maar ik ontdekte ook dat ik een heleboel kleren die ik al afgeschreven had, straks gewoon aan kan. Hoewel ik die kleren nu nog niet aan kan, ging er wel een wereld voor mij open. Heerlijk dat ik straks gewoon broeken aan kan, zonder de eeuwige been problemen. De blauwe trui op de foto staat een beetje symbool voor deze ontdekking.

Favoriete beauty item

Ik werd afgelopen maand stiekem een beetje verliefd op de geur van de nieuwe “Holy” lijn van Rituals. Zaterdag komt er eindelijk een review online van de producten uit deze lijn.

Augustus is een wrap! Ik ben heel erg benieuwd wat september mij gaat brengen.

Wat waren jullie favorieten in augustus?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock