Selecteer een pagina

Een van mijn favoriete budget proof body care lijnen is toch wel de Botanical Boost lijn van de Etos. Een productenlijn die in samenwerking met de Hortus Botanicus is ontwikkeld en regelmatig verrassende geurencombinaties heeft. Naast dat er drie vaste geuren in het assortiment zitten, komt er elk half jaar een limited edition uit. Deze zomer kiezen Etos en Hortus Botanicus voor de combinatie van Basil & Grapefruit. Een frisse geurencombinatie die perfect bij de zomermaanden past. 

Etos Limited Edition Botanical Boost Basil & Grapefruit

Etos is voor de Botanical Boost lijn de samenwerking aangegaan met de Hortus Botanicus in Amsterdam. De Hortus Botanicus is DE specialist op het gebied van botanische collecties en plantwetenschap. De Botanical Boost lijn staat bekend om de aparte combinaties tussen fruit en kruiden. Deze budget proof lijn heeft een hoog luxe gevoel en stimuleert je humeur. De producten zijn niet op dieren getest.

Dit jaar heeft Etos, voor de zomer limited edition, gekozen voor de combinatie Basil & Grapefruit. Basilicum staat bekend als de “koninklijke geur” en is een kruidige energy booster terwijl grapefruit bekend staat om zijn zoete citrusgeur. Samen gecombineerd, is de Basil & Grapefruit een frisse, energieke geur waar je ook de zoete citrusgeur in ruikt. Een ware energy booster voor een zomerse ochtend.

De lijn bestaat uit:

  • Showerfoam, 200 ml,  € 4,99
  • Showerpeeling, 200 ml, € 6,99
  • Bed & body mist, 75 ml, € 5,99
  • Handwash, 300 ml, € 3,99
  • Scented sticks, € 7,99
  • Cadeau box die de showerfoam, handwash, scented sticks en een zakje basilicum zaadjes bevat, € 16,99

De Botanical Boost Basil & Grapefruit is een limited edition en dus beperkt verkrijgbaar.

Mijn mening

Ik kocht de showerfoam en de bed en body mist om uit te testen uit deze lijn. Ik was erg benieuwd naar de geur want beide producten vind ik een fijne geur hebben maar hoe zou dit gecombineerd zijn. De mevrouw in onze Etos riep heel enthousiast dat de geur geweldig is en dat maakte mij nog nieuwsgieriger.

De geur is inderdaad geweldig maar wel eentje waar je van moet houden. Als je niet van citrus geuren houdt, dan kun je deze lijn laten liggen. Als je wel van citrus geuren houdt, dan moet je deze lijn nu gaan kopen. Het is een geweldige geuren combinatie. Het prikkelende van de basilicum met het zoete van de grapefruit geeft een hele aangename geur voor de zomer. Ik word er in ieder geval heel erg blij van als ik de producten gebruik en ik ben echt een sucker voor geuren zoals jullie inmiddels wel weten.

Ik kocht de showerfoam en deze koop ik eigenlijk altijd uit deze lijn. Het is een hele rijke foam waar je maar een klein beetje van nodig hebt. Ik vind het altijd een heel erg luxe gevoel geven deze foams. Daarnaast kocht ik de bed en body spray die ik eigenlijk gewoon als parfum gebruik om de geur intensiteit te versterken. Ken je het gevoel dat je een geur zo lekker vindt, dat je maar blijft spuiten met de parfum in kwestie? Dat heb ik dus met deze geurlijn.

Wat mij betreft echt een aanrader die je voor de zomer van 2018 echt in huis moet hebben.

Hebben jullie al iets gekocht uit deze geurlijn van Etos?

Take care!

xoxo