Selecteer een pagina

Creativiteit is voor mij ultieme vrijheid, een moment van ontspanning en het moment om de lat even wat lager te leggen. Waar ik vroeger altijd de nieuwste hobbyspullen wilde hebben, ben ik de afgelopen jaren veel creatiever geworden in de producten die ik gebruik en wissel ik duur met budget af. Er is tegenwoordig zoveel leuks te krijgen bij budget winkels als Action, Xenos en Hema dat iedereen creatief kan zijn. Ik vind het leuk om in mijn art journals niet alleen de standaard hobby items te gebruiken maar ook bijvoorbeeld een afbeelding uit een tijdschrift of zoals vandaag een leuke kaart met een mooie spreuk.

La vie est belle

De kaart die ik vandaag gebruikt heb is afkomstig van Project-3. Een hele leuke webshop waar zij een heel  leuk assortiment woonkaarten en interieurposters verkopen. Mooie quotes om te gebruiken in je interieur of gewoon te versturen naar iemand die het kan gebruiken. Inmiddels is het wel bekend dat ik gek ben op sterke, positieve quotes en deze kaarten passen dan ook helemaal in mijn straatje.

De kaarten van Project-3 worden gedrukt op stevig papier en zijn dus niet alleen uitermate geschikt om in huis neer te zetten maar ook om ze in je creatieve projecten te verwerken. Af en toe een positieve reminder dat het leven geweldig is, kan geen kwaad in je art journal of natuurlijk in een mooie fotolijstje op een plek waar je het elke dag kunt zien. Project-3 is de ideale webshop om die positieve geheugensteuntjes voor jezelf of iemand die je dierbaar is te vinden.

Action papierpakket

De kaart van Project-3 is het uitgangspunt geweest van deze art journal pagina en past perfect bij het Unicorn papierpakket wat ik onlangs bij de Action vond. Een goed gevuld papierpakket met verschillende dubbelzijdig bedrukte papiervellen, stickers, tags, embellishments en veertjes.

Ik heb er voor gekozen om een aantal elementen uit dit pakket te gebruiken. Van de papiervellen heb ik bijvoorbeeld een stuk gescheurd en een tag heb ik door midden geknipt. Je hebt niet veel nodig om een leuke art journal pagina te maken ;-). De rest van de pagina’s heb ik natuurlijk opgevuld met mijn favoriete hobby producten: stickers en washi tape. De pagina’s zijn echt helemaal in mijn stijl en iedere keer als ik er naar kijk, word ik er weer blij van.

Hoe zorgen jullie voor positieve reminders in je leven?

Take care!

xoxo

Take care!

Xoxo

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Deze samenwerking is niet van invloed op mijn mening m.b.t. het genoemde product