Selecteer een pagina

Toen ik vorige week door mijn stapel kinderfoto’s ging, vond ik heel veel foto’s die uitermate geschikt zijn om art journal pagina’s mee te maken. Tot op heden lagen ze braaf in hun mapjes en deed ik er niets mee maar ze betekenen wel heel veel voor mij. Dus ik heb besloten om de foto’s te gaan gebruiken voor mijn art journals. Gewoon om de herinneringen te bewaren maar ook zitten er vaak boodschappen in waar ik nu nog wat aan heb. Zoals de foto van vandaag waar ik een art journal pagina mee maakte.

Living at the beach

Als klein meisje bracht ik heel wat dagen door op het strand en heb ik daar echt geweldige herinneringen aan. Naast reizen, had ik het geluk dat ik heel wat dagen op het strand mocht doorbrengen toen ik klein was omdat wij op de camping stonden vlak naast het strand. Nu woon ik al heel wat jaren aan het strand maar was het een plek waar ik niet graag kwam door de lipoedeem in mijn benen. Mijn doel voor dit jaar is dan ook om weer naar het strand te gaan. Helemaal als ik terugkijk naar de foto’s uit mijn jeugd die allemaal op het Bloemendaalse strand zijn genomen.

So me

Strand, zwemmen en zee dat was echt mij als klein meisje. Geen zwembad of zee was veilig voor mij en ik heb heel wat uren in het water door gebracht. Ook dat is iets wat lipoedeem van mij heeft afgenomen want er kwam een moment dat ik niet meer naar het zwembad durfde en al helemaal niet in badkleding gezien wilde worden. Maar water en zwemmen is mij, ik voel mij op mijn best als ik kan zwemmen en bewegen in water. Als ik naar de foto’s uit mijn jeugd kijk, is dat weer een reminder om op mijn doelenlijst te zetten.

Dit keer waren het niet alleen de foto’s uit mijn jeugd maar ook een simpel label die aan een trui zat die mij eraan herinnerde wat mij echt gelukkig maakte als klein meisje. Ik heb voor deze pagina dan ook gewoon een kleding label gebruik ter inspiratie en op mijn pagina. In combinatie met de foto, geeft hij perfect aan wie ik was als klein meisje.

Wat deden jullie vroeger toen jullie klein waren?

Take care!

xoxo