Selecteer een pagina

Normaal gesproken maak ik de pagina’s in mijn art journal vooruit maar de pagina van deze week niet. Iets met een druk weekend, het leven wat je aandacht vergt en nog meer goede excuses. De pagina van vandaag maakte ik gisteren na een dag die behoorlijk wat obstakels had en niet een heel goed begin van de week was. Ik kwam behoorlijk gefrustreerd thuis en besloot om mij eerst te richten op mijn art journal om mijn frustraties een beetje los te laten. Het werd wederom een pagina met een boodschap aan mijzelf. 

 Roar like a tiger

Soms heb je van die dagen waarop er iets gebeurt wat uiteindelijk een opeenstapeling van frustraties wordt en je overloopt van de emoties. Gisteren had ik zo’n dag en was ik uitermate gefrustreerd. Normaal zou ik dat niet uiten en zou ik het opkroppen en er heel veel over na gaan denken om uiteindelijk alleen maar meer frustraties te krijgen. Beetje bij beetje leer ik om over dit soort dingen te praten en eerder aan de bel te trekken. Maar dat is niet de reminder van deze pagina. De reminder van deze pagina gaat om de stap na de frustratie. Het namelijk uitspreken bij de juiste personen en voor mijzelf opkomen. Mijn stem laten horen en aangeven waar ikzelf tegenaan gelopen ben. Iets wat ik door mijn onzekerheid altijd moeilijk vond maar stap voor stap aan het leren ben.

Tigah = tiger

Al eerder deelde ik foutjes in mijn art journal. Deze keer was er een foutje in mijn stash met alfabet stickers. Nou ja, niet een foutje maar iets wat menigeen zal herkennen die regelmatig alfabet stickers gebruikt: de klinkers raken op. Ik miste op al mijn velletjes de letter E dus besloot ik er maar Tigah van te maken ipv Tiger. Iets was ik jaren geleden nooit had gedaan want dat kon niet in mijn perfecte hoofd.

De inspiratie voor deze pagina kwam dit keer van een papierpakket van de Action. Ik heb de papierpakketten van de Action al een keer eerder laten zien en ook nu weer lagen er nieuwe varianten in de winkel. Op een van de dubbelzijdige papiertjes, zat de afbeelding van de tijger en de tag met animal print sluit hier mooi op aan. Van alle designs die de Action heeft liggen op dit moment, is dit toch wel mijn favoriete papierpakket. Gelukkig zitten er nog heel wat vellen papier in het pakket dus ik kan nog heel wat pagina’s maken.

Hoe gaan jullie om met frustrerende dagen?

Take care!

xoxo