Selecteer een pagina

Pinterest is een van mijn favoriete inspiratie bronnen. Ik haal er niet alleen mijn dagelijkse quotes vandaan maar ik kan ook heel wat tijd kwijt zijn aan het kijken van mooie, inspirerende afbeeldingen. Soms vind ik echt hele mooie afbeeldingen of gedichtjes die mij inspireren. Voor de Midori art journal pagina van vandaag heb ik als inspiratie een gedicht van Rumi gebruikt over Birds of Paradise want hebben we niet allemaal een beetje een paradijsvogel in ons?

Birds of Paradise

I Swear

No one in the entire world

is as precious,

as You are.

Who else but You,

please tell me ..

who else can ever take your place?

You areย 

forever ..

You are

a glorious bird of paradise

~ Rumi ~

Action papier pakket

Een paar blogs terug liet ik al een DIY pagina zien met een papierpakket wat ik bij de Action scoorde. Er waren toen 4 verschillende pakketten en voor deze spread heb ik een van de pakketten gebruikt die ik nog had liggen. Weliswaar maar een paar dingetjes want er zitten zoveel leuke vellen in waarvan ik het zonde vond om ze te gebruiken. Het klinkt misschien een beetje suf maar heel veel van de papiervellen zou ik zo in een foto lijstje willen doen.

Naast het Action pakket heb ik gewoon spullen uit mijn stash gebruikt en natuurlijk weer afbeeldingen uit een tijdschrift. Ik vind het een leuke uitdaging om zoveel mogelijk verschillende producten te gebruiken en mij te laten inspireren wat er voor handen ligt.

Gebruiken jullie Pinterest vaak?

Take care!

xoxo