DIY: Midori art journal page “wild”

Het is vandaag weer tijd voor DIY en creativiteit op Plus een Beetje. Zoals jullie merken zakt mijn creativiteit af en toe in en heb ik weer wat inspiratie nodig om aan de slag te gaan. Deze week ben ik de gast host van de Crea-Cross 2017 en het thema is dit keer “Wild”. Nu had ik natuurlijk een art journal pagina in mijn Midori kunnen maken met het “wild” wat hier in de duinen loopt maar ik koos ervoor om een tekst, die ik midden op mijn vision board heb hangen, als inspiratie te gebruiken. 

Wild Heart, Gypsy Soul. Een motto waarnaar ik graag zou willen leven. Ik merk dat ik mij heel erg aanpas aan de maatstaven van de maatschappij. Ik heb netjes een baan, ik doe wat ik moet doen en wat er van mij verwacht wordt. Ik zou een vrijer en wilder hart willen hebben waardoor ik makkelijker buiten de lijntjes kan kleuren. Uit het keurslijf breken en niet meer conform een verwachtingspatroon leven. Dat is dus een geval “work in progress” maar nu wel een mooie bron van inspiratie voor mijn art journal pagina en bijdrage aan de Crea-Cross 2017 van deze week.

In mijn hoofd had ik een bepaald beeld in gedachten over hoe deze art journal pagina er uit moest komen te zien. Ik wilde clean en simpel met de focus op be wild. Ik had namelijk een hele mooie art journal pagina op Instagram gezien die ik als inspiratiebron wilde gebruiken. Maar kennelijk zit er toch iets wilds in mij want het werd een wilde pagina en verre van clean en simpel.

Ik ben dit keer wel heel basic te werk gegaan met een minimale hoeveelheid aan spullen. Een afbeelding uit een tijdschrift, een stukje scrap papier wat ik nog over had, stickers uit mijn stash, een paar verschillende rolletjes washi tape en Thickers (de letterstickers van American Crafts).

Ik wilde mijn focus echt leggen op de tekst en de afbeelding. Een soort kleine reminder voor de momenten dat ik mij weer in een keurslijf gepropt voel en alles op de automatische piloot afhandel.

Deze pagina past bij de manier waarop ik over een “wild heart and gypsy soul” denk. De vrijheid om te doen wat je wilt doen. Het is een symbolische pagina waar niets bij elkaar past maar het toch een geheel is.

Hoe wild en vrij zijn jullie in het dagelijkse leven? Wat is jullie daily reminder?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin

 

, , , , , , , , , , , ,

13 Responses to DIY: Midori art journal page “wild”

 1. Daniëlle 12 oktober 2017 at 07:23 #

  Heel leuk gedaan!

  • Marije Strobos 12 oktober 2017 at 21:35 #

   Dank je wel!

 2. Darina 12 oktober 2017 at 08:27 #

  Mooi gedaan en ik vind de gedachten erachter heel interessant. Soms doen we teveel op de automatische piloot, dat is helemaal waar!

  • Marije Strobos 12 oktober 2017 at 21:35 #

   Ja precies die automatische piloot en te veel aangepast aan de verwachtingen van de maatschappij

 3. Kreanimo 12 oktober 2017 at 09:20 #

  Oh, wat heb je er weer iets moois van gemaakt!
  Ik ben niet zo wild in het dagelijks leven…
  Als kan ik wel soms als een leeuwin reageren als het op mijn kinderen aankomt… 😉

  • Marije Strobos 12 oktober 2017 at 21:35 #

   Ik ben tegenwoordig ook niet meer zo wild .. tenminste niet zoals ik het zou willen. Veel te veel mij aangepast aan de maatschappij

 4. Sonja 12 oktober 2017 at 09:34 #

  Heel mooi. Het lijkt me zo geweldig om hier mee bezig te zijn. Los van alles!
  Ik ben in gedachte wild!

  • Marije Strobos 12 oktober 2017 at 21:33 #

   Precies dat .. los van alles!

 5. Margit Heitlager 12 oktober 2017 at 13:47 #

  “Wild and Free Society” een ontmoetingsplek voor alle gelijkgestemde zielen met de vraag: “hoe dan?”
  Lou Niestadt leert je dat vanuit het hart!
  Gebruik makend van Art Journaling, Digitale cursussen, besloten Facebookpagina ect. Neem een kijkje…

  • Marije Strobos 12 oktober 2017 at 13:58 #

   Thx voor de tip maar ben al een member 😁

   • Margit Heitlager 13 oktober 2017 at 16:22 #

    Ohhhh mooi….. Wild and Free-sister!

 6. Nesrin 12 oktober 2017 at 21:50 #

  Heel mooi Marije. Mooie gedachte ook. Ik ben van nature een die wild en avontuurlijk is, mij maak je niet blij als ik mijn eigen gang niet kan gaan.

  • Marije Strobos 14 oktober 2017 at 19:37 #

   Vasthouden die spirit!

Geef een reactie