DIY – Midori art journal page “Fire”

Zoals jullie gisteren al zagen, was ik afgelopen weekend op de Kreadoe beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Een beurs waar mijn hart toch echt een stukje harder van gaat slaan. Ik kocht een aantal hele leuke en inspirerende DIY spulletjes maar zette er ook een aantal op mijn verlanglijstje. Er was namelijk zoveel leuks te koop. Een deel van mijn nieuwe aankopen, gebruikte ik voor de Midori art journal pagina die ik voor de Crea-Cross 2017 uitdaging van vandaag maakte. Het thema was vuur en ik maakte er weer een vision board inspired spread van in mijn Midori Travelers Notebook.

Materialen

Op de Kreadoe kocht ik verschillende stempels en als basis voor deze pagina heb ik Dina Wakley stempels gebruikt. Dina Wakley is echt een geweldige artiest die op een hele creatieve manier mixed media gebruikt en inmiddels haar eigen lijn met DIY spullen heeft. De stempel is een afbeelding van verschillende soorten hoofdjes door Dina getekend.

Daarnaast maakte ik gebruik van mijn oh zo geliefde Posca verf pennen en een mixed media acryl verf pen van het merk Nellie’s. Ik had nog nooit eerder een pen als deze gebruikt en moet zeggen dat ik er erg van onder de indruk ben. Je kan er namelijk hele fijne lijnen mee zetten en zo af en toe een klein accent aanbrengen op je pagina. Voor mijn pagina wilde ik een sjabloon gebruiken maar dat ging niet helemaal goed. De pen was een prima oplossing om toch de omtrekken van het sjabloon te volgen en meteen relief te creëren op mijn pagina.

Release your inner fire

Met een thema als “vuur” dacht ik meteen aan het vuurtje wat iedereen wel in zich heeft branden. Een vuurtje wat af en toe wat minder intens is omdat er niet voldoende zuurstof bij komt. Een vuurtje wat af en toe gedoofd wordt door de omstandigheden. Een vuurtje wat af en toe weer wel wat mag oplaaien. Soms kun je daar wel een kleine reminder voor gebruiken, daarom heb ik voor de tekst “Release your inner fire” gekozen.

De afbeelding op de linkerkant is een beeldhouwwerk van Matahari. Ik heb daar een collage van gemaakt met stickers, ecoline, scrappapier van de Action, stempelafdrukken en ecoline.  De veertjes die je terug ziet komen zijn stickers van Scrapdelight en symboliseren voor mij vrijheid en doen waar je je goed bij voelt. Ik vond het weer leuk om de Crea-Cross uitdaging te verwerken tot een vision board motto. Helemaal nu het nieuwe jaar snel dichterbij komt.

Wat zouden jullie bedenken bij het thema “vuur”? Voor mijn mede Kreadoe gangers, wat hebben jullie allemaal gekocht?

Take care!

xoxo

 

, , , , , , , , , , ,

7 Responses to DIY – Midori art journal page “Fire”

 1. Jolanda 9 november 2017 at 08:45 #

  Mooi gedaan hoor! Wat dit betreft ben ik echt zo inspiratieloos als wat haha.

 2. Kreanimo 9 november 2017 at 10:16 #

  Wauw. Wat is hij weer mooi.
  Heb ik hem ook al in de linkup gezet? Ik kwam hier voor ik daar ging kijken.

  Dat vuurtje binnen in jezelf is een mooie link.

  Ik wil ook naar krea doe volgend jaar. Ik kende dat dus niet…

 3. rachel 9 november 2017 at 10:33 #

  wat leuk meis !! en ik ben niet zo crea bea 😉

 4. Sonja 9 november 2017 at 13:22 #

  Wauw, heel mooi. Wat ik heb gekocht is vandaag te lezen. Ik knutsel ook, maar liever met lapjes! 😉

 5. Darina 9 november 2017 at 13:34 #

  Mooi gemaakt! Altijd leuk om je werkstukjes te zien.

 6. Natascha 10 november 2017 at 12:58 #

  Mooi gemaakt😊 Ik heb een kampvuur gemaakt van stof in het thema vuur. Ik wou altijd al eens takken maken en vuur…nu kon ik het mooi combineren.😉

 7. Annette 10 november 2017 at 18:04 #

  Tof gedaan bij vuur denk ik inderdaad aan de kleuren rood en geel maar ik ben niet zo heel crea qua tekenen enzo

Geef een reactie