Selecteer een pagina

In een week waarin je dood gegooid wordt met Valentijn, wordt er soms voorbij gegaan dat echte liefde begint bij jezelf. Zoals ik gisteren al schreef, is van jezelf houden uiteindelijk de ultieme basis voor relaties en vriendschappen. Soms heb je een reminder nodig om er weer even bij stil te staan. Als je immers niet van jezelf houdt, hoe kun je dan van een ander houden? Daarom maakte ik in de week van de liefde een reminder voor mijzelf in mijn art journal.

Love yourself first

In de week van de liefde gaat het vaak om je liefde voor een ander. Er wordt totaal voorbij gegaan aan de liefde voor jezelf. De liefde voor jezelf is de basis en alleen met jezelf heb je een levenslange relatie. Als die relatie goed zit, dan weet je ook dat je kan gaan bouwen aan andere relaties. Soms gaan we daaraan voorbij en zijn wij zo bezig met anderen, dat je jezelf nog wel eens vergeet.

Ongebruikelijke materialen

Voor deze spread heb ik een item gebruikt wat je misschien niet zo snel zou verwachten. Ik kreeg namelijk onlangs een Chinese scheurkalender die flinterdun papier bevat. Aangezien mijn Chinees nog niet zo goed is dat ik begrijp wat er op staat, heb ik besloten om het papier als achtergrond te gebruiken linksboven. Zo zie je dus dat je niet alleen tijdschriften goed kan gebruiken voor je art journal maar ook zoiets simpels als een blaadje uit een scheurkalender.

Ik merk dat het mij ook steeds beter lukt om meer materialen te gebruiken en dus eindelijk eens met mijn stash hobbyspullen aan de slag te gaan. Ik word steeds makkelijker in het gebruik en denk niet meer bij alles na of er wellicht een volgend project zal zijn waar ik die ene sticker of rub-on voor zou kunnen gebruiken. Als ik iets bij mijn project vind passen, dan gebruik ik het en ik moet zeggen dat dat best een lekker gevoel geeft.

Hoe gaan jullie met Valentijnsdag om?

Take care!

xoxo