DIY: Hema Bullet Recovery Journal week 2 en 3

Happy thursday! Twee weken geleden liet ik jullie al de Bullet Journal van de Hema zien waar ik een recovery journal in ben begonnen om de weken van mijn herstel bij te houden. Inmiddels zijn wij alweer een paar weken verder en ben ik nog steeds enthousiast bezig in mijn bullet journal. Vandaag deel ik met jullie de pagina’s van week 2 en 3 gedurende mijn herstel periode na de eerste liposuctie voor de lipoedeem in mijn benen. Benieuwd of de bullet journal nog steeds bestand is onder mijn heavy duty art journal pagina’s, lees dan snel verder.

Challenge

Waar ik vorige keer er voor koos om alleen maar producten uit de nieuwe schoolcollectie van de Hema te gebruiken, heb ik dit keer producten uit mijn eigen hobby stash gebruikt. Eerlijk is eerlijk, ik heb heel veel spullen en heel vaak vond ik het zonde om iets te gebruiken. Wat dan natuurlijk resulteert in een hele grote voorraad met spullen die ik eigenlijk niet gebruik. Dus ik heb besloten om de rest van het jaar mijzelf uit te dagen om geen nieuwe spullen meer te kopen maar gewoon gaan gebruiken wat ik al in huis heb.

Week 2

In een journal hoef je niet alleen gebruik te maken van foto’s en hobby spullen maar je kan natuurlijk ook visite kaartjes, stickers, ontvangen kaarten en afbeeldingen uit tijdschriften en reclame folders gebruiken.

Week 3

De bullet journal van de Hema houdt het nu nog goed maar hij wordt nu al heel erg dik ondanks dat ik pas een paar weken bezig ben. Dus ik ben bang dat hij al mijn DIY geweld niet gaat overleven. Maar goed, over 2 weken weer een nieuwe update.

Hebben jullie ook ergens zo’n grote voorraad van dat je nu echt vindt dat je het eens moet opmaken?

Take care!

xoxo

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to DIY: Hema Bullet Recovery Journal week 2 en 3

 1. Anja 9 augustus 2018 at 06:03 #

  Goedemorgen,
  Wat weer geweldig leuk om je nieuwe creatie’s te mogen zien. Echt prachtig!En ja wat heb je ook een spulletjes he. Sinds ik verhuisd ben en nu net mijn eigen scrapkamertje klaar heb.Ben ik ook mijn niets meer kopen aan gegaan.Hihihi.
  En moet zeggen dat lukt tot nu toe aardig. Ik kan niet wachten op je volgende 2 week!

  Lfs,fijne week…

 2. Darina 9 augustus 2018 at 07:16 #

  Wat heb je dit weer leuk gedaan! Ben benieuwd over twee weken.

 3. rachel 9 augustus 2018 at 10:00 #

  wat leuk gedaan en krijg er ook gelijk weer zin in alleen geen tijd voor helaas. ben ook benieuwd naar je volgende 😀

 4. Sonja 10 augustus 2018 at 18:39 #

  Je maakt er weer wat moois van!
  Ja ik kralen! Megaaaaaaa veel van, dus dat moet ik ook opruimen.

Geef een reactie