Selecteer een pagina

Op Videoland staat een intrigerende documentaire over eetstoornissen van Jessica Villerius. Een intrigerend documentaire over verschillende soorten eetstoornissen en het effect wat het heeft op het leven van de meiden die gevolgd worden. Gezien mijn eigen “geschiedenis” vind ik het intrigerend om naar te kijken, vooral door de herkenningspunten en te zien dat in de basis, ongeacht het soort eetstoornis, er heel veel hetzelfde is. Een van de dingen die mij opvielen is dat het vaak gaat over hoe vrij en onbevangen je was als kind, toen er nog geen eetstoornis was. Dat is iets waar ik natuurlijk de laatste weken in mijn art journal ook erg mee bezig ben.

Cherish your inner child

Ik heb zoveel foto’s waarop ik lach en zo onbevangen ben. Foto’s uit mijn kindertijd waar ik zo intens gelukkig van word. Weet niet of mijn moeder erg gelukkig word van deze foto op mijn blog maar ik dus wel omdat hij zo onbevangen en vrolijk is. Hoe vaak zou je niet willen dat je nog zo onbevangen in een draaimolen kan zitten in een pretpark, je nergens druk om hoeven maken, zoals je dat als kind deed?

Hoe vaak ik ook gedacht heb als kind dat ik graag volwassen wilde worden, inmiddels heb ik daar toch andere gedachten over. De onbevangenheid van een kind raak je kwijt op je weg naar volwassen worden. Je krijgt verplichtingen en verantwoordelijkheden, de rekeningen betalen zich niet vanzelf en er zijn altijd obstakels om te nemen. Daarom koester ik de foto’s uit mijn kindertijd enorm omdat ik dat geluksgevoel dat ik als kind had, weer een beetje kan terug halen.

Action

Deze pagina’s zijn nog gemaakt in de bullet journal van de Hema maar bij Creachick zag ik dat de Action A6 bullet journals  had. Om te vieren dat ik na 7 maanden herstel, weer helemaal goed gekeurd ben, besloot ik om mijzelf te trakteren op een bezoekje bij de Action waar er gelukkig nog 2 varianten lagen. Niet alleen verliet ik de Action met nieuwe bullet journals waarin ik hopelijk nog heel wat leuke pagina’s ga maken maar ook met de leuke sticker boekjes die niet alleen geschikt zijn voor je planner maar uiteraard ook voor je art journal of bullet journal.

Naast de sticker boekjes, vond ik ook rub ons bij mijn plaatselijke Action. Een van de items die ik de laatste tijd heel vaak gebruik op mijn pagina’s en ik was erg benieuwd of deze rub ons van de Action net zo goed zijn. Op de pagina’s van vandaag zie je de gouden rub ons die in het pakketje van de Action zaten. Hoewel ik over heel veel producten van de Action echt enthousiast ben, weet ik niet zo goed wat ik van deze gouden rub ons moet denken. Of ik heb ze niet goed gebruikt of ze zijn gewoon niet zo goed van kwaliteit maar ik vind het effect niet mooi en ze waren ook niet echt makkelijk in gebruik.

Wat was jullie laatste miskoop bij de Action?

Take care!

xoxo