DIY: Art journal experiment met Action acryl spray paint

Vorige week vond ik 2 hele leuke pakketjes met acryl spray verf bij de Action. Ik nam de twee setjes met kleuren mee die mijn Action had en besloot een klein experiment uit te voeren met deze twee mooie setjes. Action is een ontzettend leuke en fijne winkel maar ik moet eerlijk zeggen dat ik met de Action verf een haat liefde verhouding heb. Je art journal is natuurlijk een uitgelezen plek om met dit soort nieuwe producten te experimenteren. Ik koos weer voor mijn Midori Travelers Notebook insert en ging aan de slag met de acryl spray paint.

De pakketjes bevatten 3 flesjes per doosje en kosten € 1,74 per pakket. Geen geld voor 3 flesjes acryl verf. Ik zag maar twee verschillende setjes bij mijn Action liggen maar wie weet zijn er wel meer kleuren. De flesjes bevatten een spray dop waarmee je de verf op je project kunt spuiten. Waarschijnlijk snapte je dat al bij de term spray paint maar goed ;-).

Art journal experiment

Mijn art journal is niet alleen mijn plekje om met mijn creativiteit bezig te zijn maar het is ook een plek voor experimenten. Ik testte drie kleuren uit op de Midori insert en ik moet eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben. Ik zou wel adviseren om even een schort voor te doen als je gaat sprayen en kranten onder je project te leggen want de flesjes spuiten behoorlijk krachtig en je wil niet dat alles onder zit (zoals bij mij gebeurde). De kleuren zijn behoorlijk intens en de verf droog redelijk snel op. Ik ben onder de indruk van deze leuke flesjes met spray paint. Ik hou zelf wel van de felle kleurtjes en het effect van verf die op een project gespoten is.

Aangezien deze pagina’s een experiment waren, heb ik van alles bij elkaar gecombineerd in mijn eigen stijl. Een paar mooie quotes erbij en mijn experiment pagina’s waren een feit. Soms hoeft het niet mooi te zijn of bij elkaar te passen maar mag je best alles een beetje laten gaan en de boel gewoon bij elkaar rapen. Het loslaten van perfectie en de imperfectie toelaten is de beste manier om je creativiteit een boost te geven.

Hebben jullie onlangs nog echt een top product gescoord bij de Action?

Take care!

xoxo

, , , , , , , , , , , ,

5 Responses to DIY: Art journal experiment met Action acryl spray paint

 1. Darina 14 juni 2018 at 06:57 #

  Een heel mooi effect! En een inspirerende quote…

 2. Daenelia 14 juni 2018 at 08:43 #

  Normaal ga ik de action niet binnen, omdat ik daar niet met de hond naar binnen mag (en die gaat gewoon vaak mee als ik shop, sorry, not sorry). De eerste keren in de action (zonder hond) vond ik het maar een rotzooitje en kon ik er niks leuks vinden. Maar de laatste keer heb ik inderdaad wat leuke stickers gescoord en een blokje vellumpapier.
  Maar ik vind leukere dingen bij Flying Tiger, en daar is het ook netter en beter opgeruimd… en mag ik met de hond binen 🙂

  • Daenelia 14 juni 2018 at 08:45 #

   … Maar … die flesjes zijn wel leuk. Ik denk dat ik zoiets zelf ook kan fabriceren met spuitflesjes. Vroeger deed ik dat soort spetters met een tandenborstel en een zeefje. Maar dat geeft zo’n troep!
   (iets te snel op submit geklikt…)

 3. rachel 14 juni 2018 at 09:44 #

  geinig dit zeg!! mijn dochter heeft ook zoiets maar dat heeft ze toen bij de intertoys gehaald. krijg je ook dat effect mee. en nee laatste wat ik gekocht heb zijn potloden voor mijn dochter die met een schilderij bezig is wat ik ingekleurd wilde hebben haha

 4. Sonja 14 juni 2018 at 18:51 #

  Ooooooh wat leuk! Dit wil ik nog wel hebben!

Geef een reactie