Selecteer een pagina

Vorige week vond ik 2 hele leuke pakketjes met acryl spray verf bij de Action. Ik nam de twee setjes met kleuren mee die mijn Action had en besloot een klein experiment uit te voeren met deze twee mooie setjes. Action is een ontzettend leuke en fijne winkel maar ik moet eerlijk zeggen dat ik met de Action verf een haat liefde verhouding heb. Je art journal is natuurlijk een uitgelezen plek om met dit soort nieuwe producten te experimenteren. Ik koos weer voor mijn Midori Travelers Notebook insert en ging aan de slag met de acryl spray paint.

De pakketjes bevatten 3 flesjes per doosje en kosten € 1,74 per pakket. Geen geld voor 3 flesjes acryl verf. Ik zag maar twee verschillende setjes bij mijn Action liggen maar wie weet zijn er wel meer kleuren. De flesjes bevatten een spray dop waarmee je de verf op je project kunt spuiten. Waarschijnlijk snapte je dat al bij de term spray paint maar goed ;-).

Art journal experiment

Mijn art journal is niet alleen mijn plekje om met mijn creativiteit bezig te zijn maar het is ook een plek voor experimenten. Ik testte drie kleuren uit op de Midori insert en ik moet eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben. Ik zou wel adviseren om even een schort voor te doen als je gaat sprayen en kranten onder je project te leggen want de flesjes spuiten behoorlijk krachtig en je wil niet dat alles onder zit (zoals bij mij gebeurde). De kleuren zijn behoorlijk intens en de verf droog redelijk snel op. Ik ben onder de indruk van deze leuke flesjes met spray paint. Ik hou zelf wel van de felle kleurtjes en het effect van verf die op een project gespoten is.

Aangezien deze pagina’s een experiment waren, heb ik van alles bij elkaar gecombineerd in mijn eigen stijl. Een paar mooie quotes erbij en mijn experiment pagina’s waren een feit. Soms hoeft het niet mooi te zijn of bij elkaar te passen maar mag je best alles een beetje laten gaan en de boel gewoon bij elkaar rapen. Het loslaten van perfectie en de imperfectie toelaten is de beste manier om je creativiteit een boost te geven.

Hebben jullie onlangs nog echt een top product gescoord bij de Action?

Take care!

xoxo