Selecteer een pagina

Happy tuesday! Naast het boek van Wim Kieft waar ik op aan het wachten was, was er nog de Onbreekbaar serie van Lisette Jonkman waar ik op zat te wachten. Lisette Jonkman is toch wel een van mijn favoriete Nederlandse schrijfsters van dit moment. Tot ik deel 2 onlangs ontdekte in de Kobo app van Bol.com en natuurlijk niet kon wachten om deze te lezen. Benieuwd of ik Onbegrensde Liefde net zo goed vond als deel 1 van de Onbreekbaar serie, lees dan snel verder.

Onbreekbaar 2 – Onbreekbaar: Onbegrensde Liefde – Lisette Jonkman

Onbegrensde liefde is deel 2 van de romantische serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman. Supersnel geschreven, grappig en hot!

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden niet alleen vanwege haar snel ontluikende modellencarrière, maar ook vanwege haar gestoorde ex Tom. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen, hoewel Abby zich blijft afvragen of ze wel toe is aan een nieuwe relatie. Net als zij zich wil overgeven aan haar gevoel, breekt Ferdi haar hart en staat ze er onverwacht helemaal alleen voor.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Elk boek van Lisette Jonkman is voor mij tot nu toe altijd een schot in de roos geweest en elk boek heb ik in hoog tempo uitgelezen. Het is de schrijfstijl, de humor, het rauwe randje en soms gewoon over het randje wat de boeken van Lisette Jonkman voor mij echt top boeken maakt. Het is chick lit maar dan niet het brave verhaaltje waarin een meisje verliefd wordt op een jongen en dan te maken krijgt met allerlei problemen. Dit is de stoere variant van chick lit met een rauw randje want Lisette Jonkman schroomt niet om de sex scènes expliciet te beschrijven of de karakters erge dingen mee te laten maken.

Deel 2 was er weer eentje waar ik erg naar uitkeek en mijn verwachtingen zijn weer volledig waar gemaakt. Het boek is een vervolg op Deel 1 dus deze zou ik wel eerst lezen mocht je inmiddels ook enthousiast zijn over de boeken van Lisette Jonkman (wat ik mij overigens niet anders zou kunnen voorstellen dan dat je wel enthousiast moet zijn). De boeken zijn exclusief voor de Kobo app van Bol.com geschreven maar die app is dus ook weer een aanrader als je van lezen houdt.

Hebben jullie inmiddels al een boek van Lisette Jonkman gelezen?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding boek: Bol.com

Bron stock afbeeldingen: Shutterstock