Book Tuesday: Grote kleine leugens – Liane Moriarty

Happy tuesday! Dit jaar zag ik regelmatig de boeken van Liane Moriarty voorbij komen. Boeken met een mooie getekende kaft die mij aansprak. Ja, ik viel weer voor de kaft van een boek zonder eigenlijk verder te kijken. Toen ik de boeken van Liane Moriarty zag liggen bij de bibliotheek besloot ik ze mee te nemen om te kijken of het boek mij net zo aansprak als de kaft. Ik begon met “Grote kleine leugens“. Benieuwd wat ik er van vond, lees dan snel verder.

Grote kleine leugens – Liane Moriarty

Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het aller gevaarlijkst zijn…

Grote kleine leugens biedt een briljante kijk op ex-mannen en nieuwe vrouwen, moeders en dochters, op schoolpleinschandalen en de leugens die we onszelf vertellen om te overleven. Met haar nieuwe roman bewijst Liane Moriarty wederom dat ze een ster is in het schrijven van vlijmscherpe, grappige, soms pijnlijke maar altijd intrigerende pageturners.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Ik nam twee boeken van Liane Moriarty mee uit de bibliotheek: Grote kleine leugens en Het geheim van mijn man. Van beide boeken was ik er van overtuigd dat ik ze in een ruk zou uitlezen. Maar ik ben meer dan 6 weken bezig geweest met Grote kleine leugens en ik ben niet verder dan de helft gekomen. Aan Het geheim van mijn man ben ik niet eens meer begonnen.

Het onderwerp spreekt mij ontzettend aan van Grote kleine leugens. De intriges spreken mij aan. Maar toch lukte het mij niet om het boek uit te lezen. Ik kwam er gewoon niet door heen en ik denk dat Liane Moriarty gewoon niet mijn type schrijfster is. Wat kan gebeuren maar wat ik wel jammer vind aangezien de onderwerpen van de boeken mij wel aanspreken.

Welk boek hebben jullie onlangs weg gelegd omdat je er niet door heen kwam?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron afbeeldingShutterstock

, , , , , , , , , ,

7 Responses to Book Tuesday: Grote kleine leugens – Liane Moriarty

 1. Darina 30 oktober 2018 at 06:44 #

  Jammer is dat als je denkt het boek in handen te hebben en het toch tegenvalt 🙁 Ik kan me nu even geen boek herinneren waar ik dit ook had.

 2. Romy 30 oktober 2018 at 07:12 #

  De flaptekst klinkt zeker leuk, maar soms kan een boek inderdaad alleen al door de schrijfstijl tegenvallen. Jammer! De kaft zag er in ieder geval wel mooi uit 😉

 3. Nicole Orriëns 30 oktober 2018 at 11:05 #

  Deze heb ik ook gelezen! Ik vond het een leuke spiegel van het schoollleven. Als je door het boek niet heen kwam: er is ook een serie van met o.a. Reese Witherspoon en Nicole Kidman die erg veel complimenten kreeg.

 4. Marieke 30 oktober 2018 at 13:38 #

  Wat ontzettend jammer dat je er niet doorheen kwam! Ik vond Grote kleine leugens ontzettend leuk. Ik weet even niet zo snel een boek te bedenken waar ik niet doorheen kwam.

 5. Natascha - BeautyOpinie 30 oktober 2018 at 14:40 #

  Wat jammer dat je er niet doorheen kwam, weet je ook waardoor dat kwam? Ik heb het laatst nog gehad maar eerlijk gezegd weet ik de titel niet eens meer. Dat zegt denk ik wel genoeg 😉

 6. Annette 30 oktober 2018 at 15:11 #

  Ik lees eigenlijk alles uit waar ik aan begin. Het enige boek dat voor mij na 100 blz dichtging is de Millenium thrillogie. Iedereen was er lyrisch over maar ik kwam er niet in dus weg ermee. Ik heb wel eens een boek dat niet echt lekker leest maar echt stoppen doe ik dus eigenlijk nooit. Ik lees dan wel eens wat oppervlakkiger zodat ik er sneller doorheen ga maar hij moet echt ‘ uit’ zeg maar 🙂

 7. Elly 30 oktober 2018 at 19:48 #

  Zo had ik dat met de 50 tinten boeken. Volgens mij had heel Nederland het al uit en ik nog niet. Ben met lezen begonnen toen in het lipo traject zat maar ik begrijp nog steeds niet dat het zo’n goede kritieken kreeg
  Heb er 3 gelezen de anderen gelaten voor wat het was.

Geef een reactie