Selecteer een pagina

Happy tuesday! Vorige week was ik in de bibliotheek en daar zag ik een voor mij nieuw boek van Esther van der Ham liggen. Het derde deel in de C-serie waarvan ik Contact! en Controle! al eerder dit jaar las. Ik had nog nooit eerder iets van Esther van der Ham gelezen maar na het lezen van Contact! en Controle! was ik hooked en ik was dan ook erg benieuwd of Confrontatie! weer net zo goed is. Benieuwd wat ik er van vond, lees dan snel verder.

Confrontatie! – Esther van der Ham

Na een traumatische ervaring in Spanje tijdens een weekje vakantie met de familie, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Er wordt haar hulp aangeboden. Dit gaat helemaal mis. Annabel heeft bijna geen grip meer op de werkelijkheid. Het contact met de familie verslechtert, en dan wordt ze ook nog beschuldigd op haar werk. Kan de ondersteuning uit onverwachte hoek haar helpen? Krijgt Annabel haar leven weer op de rit? Je leest het in Confrontatie!, deel drie van de C-serie.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Wat een pareltje heeft Esther van der Ham weer geschreven! Een boek dat vol staat met spanning maar ook met een persoonlijke strijd om een trauma te boven te komen. Het is een bizar verhaal met een hele nare wending die nog veel erger wordt terwijl je juist uit alles kan opmaken dat Annabel er alles aan heeft gedaan om de draad op te pakken na de moeilijke periode rond haar moeder. Het is echt een page turner dit boek want je wil simpelweg weten hoe het gaat met Annabel en hoe zij de ellende te boven komt. Ik hoef er maar weinig woorden aan vuil te maken want wat mij betreft is dit boek van Esther van der Ham weer echt een aanrader!

Welk boek is wat jullie betreft op dit moment echt een aanrader?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron afbeeldingShutterstock