Selecteer een pagina

Op Instagram zag ik onlangs de nieuwe Andrélon Ochtend Boost douchegels voorbij komen in drie hele aantrekkelijke geuren combinaties. Aangezien ik een sucker ben voor lekkere geuren, kon ik de Andrélon Ochtend Boost douchegels niet laten staan toen ik ze bij de Albert Heijn zag staan in de geuren Groene Thee & Kokoswater en Pioenroos & Lychee. Ik testte ze voor jullie uit en deel vandaag mijn mening met jullie over deze nieuwe Andrélon Ochtend Boost douchegels.

Andrélon Ochtend Boost douchegel

De Andrélon douchegels zorgen voor een energieke start van de dag. De douchegels, verrijkt met heerlijke geuren, zorgen voor een tot wel 12 uur durende geursensatie. De zachte douchegels prikkelen je zintuigen en zorgen voor een stralende huid, zodat je de dag opgewekt kan beginnen.

Resultaat: een frisse & stralende huid!

Eenmaal afgespoeld is de verfrissende geur van een douchegel vaak snel weer vervlogen. Andrélon heeft een unieke Encapsulated Fragrance Technology toegepast in de formulering; deze geurcapsules komen pas vrij na wrijving over de huid. Hierdoor houd je veel langer plezier van de verkwikkende aroma’s – tot wel 12 uur!

Andrélon Ochtend boost Douchegels bestaat uit drie verfrissende varianten: Groene thee & kokos water, Pioenroos & lychee, Blauw bes  Patchouli

De Andrélon Ochtend boost douchegels kosten € 4,99 voor 200 ml en zijn te koop bij de Albert Heijn, Kruidvat en Etos.

Bron: Andrélon

Mijn mening

Ik was ontzettend benieuwd naar deze nieuwe douchegels van Andrélon vooral door de aparte geuren combinaties. Ja jongens, ik blijf het herhalen .. ik ben een sucker voor geur. Ik kan echt heel erg blij worden van een geur die mij aanspreekt en ik heb zo mijn specifieke voorkeuren. Ik kocht deze Andrélon douchegels bij de Albert Heijn waar op dat moment een 1+1 actie was en kon niet wachten om ze uit te proberen. Bij de Albert Heijn waar ik was, stonden op dat moment alleen de groene thee & kokos water en de pioenroos & lychee variant. Twee totaal verschillende geuren maar daarom misschien juist wel goed om uit te proberen.

Als het gaat om een boost in de morgen en meer energie, dan kies ik meteen voor de groene thee & kokos water. Een heerlijke frisse geur die mij eigenlijk een beetje doet denken aan de Fuji green tea van The Body Shop. Een hele frisse, waterachtige geur maar met een hele energieke boost. Allebei de douchegels zijn een wat dikkere gel en eigenlijk valt mij dit meteen op van deze producten. De geur is meteen goed aanwezig en uiteraard heb ik getest of de geur extra lang blijft hangen. Het antwoord hierop is positief en als je een paar keer over je arm gaat, komt de geur ook weer naar boven. Voor mij een enorm pluspunt bij een geur die ik lekker vind. Het liefst omring ik mij in een wolk van lekkere geuren dus met de gebruikte technologie van Andrélon, ben ik heel erg blij.

Waar ik de groene thee & kokos water echt een geur voor een frisse start van de ochtend vind, is de pioenroos & lychee voor mij wat milder en warmer. Dit is een geur die ik eerder in de avond zou gebruiken, ook omdat hij wat minder sterk is en wat minder fris. Neemt niet weg dat ik het wel een ontzettend lekkere geur vind die mij echt aan een warme zomerdag doet denken en met deze koude dagen is dat toch wel fijn. Beide douchegels zorgen ervoor dat mijn huid zacht is en blijft na het douchen.

Zoals je misschien wel kunt merken ben ik nu al fan van deze douchegels en met de warmere dagen opkomst, geloof ik dat dit al een blijvertje is voor de zomer van 2018.

Hebben jullie al kennis gemaakt met deze nieuwe douchegels?

Take care!

xoxo