Selecteer een pagina

Dove heeft onlangs de Nourishing secrets lijn uitgebracht waarbij ze zich hebben laten inspireren door de beauty rituelen van vrouwen uit verschillende wereld delen. Binnen deze lijn, zijn vijf verschillende verzorgingslijnen te verkrijgen gebaseerd op de gebruiken van vrouwen wereldwijd. Ik testte voor jullie de variant waarin avocado en calendula extract verwerkt zijn. Vandaag deel ik mijn mening met jullie over de body wash en body lotion uit deze nieuwe Dove lijn. 

Dove Nourishing Secrets

Over de hele wereld hebben vrouwen zo hun eigen beauty geheimen om huid en haar te verzorgen met bijzondere blends uit de natuur. Van formules met heerlijke ingrediënten voor schitterend glazend en sterk haar tot bijzondere beauty rituelen voor stralende, zachte huid. Dove heeft zich door unieke en echte beauty secrets van vrouwen uit landen als Japan, India, Centraal Amerika, Afrika en Frankrijk laten inspireren voor de Dove Nourishing Secrets verzorgingslijn.

Er zijn vijf verzorgingslijnen binnen de Dove Nourishing Secrets collectie:

– Glowing (gebaseerd op de beauty rituelen van Japanse vrouwen met lotusbloem en rijstwater als belangrijkste ingrediënt) 

– Restoring (gebaseerd op de beauty rituelen van Indiaase vrouwen met kokosolie en amandelmelk als belangrijkste ingrediënt)

– Replenishing (gebaseerd op de beauty rituelen van Afrikaanse vrouwen met marula olie en mango boter als belangrijkste ingrediënt)

– Relaxing (gebaseerd op de beauty rituelen van Franse vrouwen met lavendel en rozemarijn als belangrijkste ingrediënt)

– Invigorating (gebaseerd op de beauty rituelen van Centraal Amerikaanse vrouwen met avocado en calendula extract als belangrijkste ingrediënt)

Iedere lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, body wash en body lotion.

Bron: Dove

Mijn ervaring

De laatste weken testte ik uit deze nieuwe Dove lijn de body wash en body lotion met avocado olie en calendula extract uit. Ik was vooral erg benieuwd naar de geur en de werking van de avocado olie en calendula extract op mijn huid nu de temperaturen kouder zijn. De vetten uit de avocado hydrateren je huid en calendula zorgt voor herstel van je huid.

De geur is apart en ik kon mij er niet goed een voorstelling bij maken toen ik de producten kocht. Het is fris maar toch ook zoet. Het is een hele aparte geur die ik moeilijk vind om te omschrijven maar persoonlijk vind ik hem geweldig. De body wash is zoals ik van Dove gewend ben en de reden waarom ik deze ook steeds weer blijf kopen in verschillende geuren. De body lotion smeert makkelijk uit en trekt snel in mijn huid. Mijn huid voelt zacht en gevoed aan.

Ik vind dit weer een geweldige lijn en vind het fijn dat er naast de body wash, er een body lotion is uitgebracht in dezelfde geur. Mijn huid ruikt niet alleen lekker maar voelt ook goed verzorgd aan en in de winter is dat precies wat ik nodig heb. Helemaal met deze winterse temperaturen waarbij mijn huid vaak heel erg droog is.

De producten zijn te koop bij Kruidvat, Etos en bij Bol.com. De body wash kost € 3,79 voor 250 ml en de body lotion € 6,99 voor 250 ml. Regelmatig zijn de producten van Dove in de aanbieding en kun je ze dus voordelig kopen.

Kenden jullie deze nieuwe lijn van Dove al?

Take care!

xoxo