Bloghop met geweldige prijzen!

Welkom allemaal om mijn blog Plus een Beetje en bij deze geweldige bloghop!

Wellicht ben je een oude vertrouwde lezer en ben je hier al vaker geweest. Misschien ben je een nieuwe lezer en kom je hier vandaag via Nancy. Deze bloghop is een beetje anders dan je gewend bent, wij hebben jouw hulp nodig! Maar daar kun jij wel iets moois voor terug krijgen! Er zijn namelijk prachtige prijzen te winnen met deze bloghop! Zoals een geweldige sieradenset t.w.v. €169, make-up en een waardebon! Dus hop zeker even gezellig bij iedereen langs om kans te maken op een mooie prijs!

Waarom deze bloghop?

Zoals mijn vaste lezers weten, heb ik lipoedeem. Een chronische en erfelijke ziekte die zorgt voor ongelijke vet opslag. Bij mij is de lipoedeem in mijn benen gaan zitten en zijn mijn benen uitgegroeid tot enorme proporties. Lipoedeem is een relatief onbekende ziekte terwijl 11% van de vrouwen er mee struggelt en daarom is het zo belangrijk om aandacht te geven aan lipoedeem. Niet alleen om mensen bekend te maken met de ziekte maar ook om erkenning voor al die vrouwen te krijgen die er last van hebben.

Deze bloghop wordt speciaal georganiseerd om meer aandacht te vragen voor lipoedeem en wij hebben jullie hulp hierbij nodig. Ik heb een groep geweldige bloggers gevonden die mij willen helpen maar wie is wij, buiten mijzelf natuurlijk?

Natasja

Nancy

Nina

Sonja

Wat is lipoedeem?

Lipoedeem is nog steeds geen erkende ziekte en wordt vaak ook nog niet herkend door huisartsen. Het feit dat lipoedeem niet erkend is, houdt dus ook in dat behandelingen niet vergoed worden en dames met lipoedeem vaak tegen hoge medische kosten oplopen.

Mijn hele verhaal kunnen jullie hier lezen.

Op het moment dat jullie dit lezen, lig ik as we speak op de operatie tafel voor mijn tweede lipoedeem liposuctie. Of misschien lees je het later en dan ben ik aan het herstellen van mijn tweede lipoedeem liposuctie. Bij de eerste liposuctie, op 7 juli j.l., is er 14,5 liter vet uit mijn linker bovenbeen weg gehaald.

In totaal heb ik drie operaties nodig en het totale bedrag voor deze operaties bedraagt € 9000,–. Een immens bedrag, wat ik zelf moet betalen omdat er nog steeds geen erkenning is voor lipoedeem helaas. De eerste twee operaties zijn inmiddels voldaan en er is nu alleen nog een bedrag van € 3000,– nodig voor de laatste operatie.

Wat gaan wij doen met deze bloghop?

Samen met de vier andere geweldige bloggers, willen wij niet alleen lipoedeem onder de aandacht brengen maar hopen wij dat jullie natuurlijk een steentje willen bijdragen.

Bij iedere blogger, in totaal vijf, maak je kans op een geweldige prijs!

Wat je daarvoor moet doen?

Laat hieronder weten dat je mee wilt doen en promoot de hashtag #aandachtvoorlipoedeem op Social Media. Dat kan door zelf een berichtje aan te maken met deze hashtag of deel de Social Media post van mij en de vier andere bloggers die mee doen aan deze bloghop. Dan maak je nog meer kans!

Extra tof is het als je natuurlijk mijn crowdfunding actie steunt met een donatie maar dat is natuurlijk niet verplicht.

Wat kun je bij mij winnen?

Een geweldig groot pakket met mooie Catrice producten! Alles wat je nodig hebt om een mooie make up look te maken.

Looptijd van deze actie is van 1 september t/m 15 september. Hou onze Instagram in de gaten tijdens de looptijd van deze actie voor een extra prijs!

Wil je zien wat je bij de andere bloggers kunt winnen, hop dan zeker even verder. Om het rondje vol te maken, kun je nu naar de blog van Nina hoppen.

Uiteraard hoop ik dat jullie mee willen doen met deze geweldige bloghop en mij willen helpen met lipoedeem onder de aandacht te brengen.

Take care!

xoxo

*Deze actie heeft niet het belang om winst te maken.

**De prijzen zijn beschikbaar gesteld door diverse bedrijven & PR bureau’s waar wij heel dankbaar voor zijn.

 

 

, , , , , , , ,

15 Responses to Bloghop met geweldige prijzen!

 1. erika van koert 1 september 2018 at 08:09 #

  Wat lief dat ze dit doen.succes met herstellen
  Ik doegraag mee voor dit mooie pakket

 2. Jacqueline 1 september 2018 at 09:26 #

  Wat goed dat jullie er op deze manier aandacht aan geven! En sterkte met het herstel na de operatie straks (komt vast goed)!

 3. Romy 1 september 2018 at 10:28 #

  Wat een ontzettend goed initiatief, deze bloghop! Je bent een topper en ik hoop heel hard dat je ook het geld voor de laatste operatie bij elkaar krijgt. Het is je meer dan gegund. Sterkte met deze operatie!
  Ik doe graag mee met de bloghop en ga vanmiddag nog een nieuwe donatie doen <3 Alle beetjes helpen hopelijk!

 4. Ricardo 1 september 2018 at 12:32 #

  Ik hoef geen make-up te winnen maar doe wel mee met de winactie van Sonja en wilde je even laten weten dat ik het een hele goede actie vind en ook even wat gedoneerd heb aan je crowdfunding! Alle kleine beetjes helpen. Sterkte met het herstel!

 5. Anita te Gussinklo 1 september 2018 at 21:19 #

  Ik ben de op rond, en promoot #aandachtvoorlipoedeem
  Heel veel sterkte.

 6. Linda Raaijmakers 1 september 2018 at 21:21 #

  Ik hoop werkelijk dat er nu veel meer aandacht aan besteed wordt, succes en ik doe graag mee. xx

 7. Darina 2 september 2018 at 10:09 #

  Een heel mooi initiatief! Heel veel sterkte gewenst met het herstel 😘

 8. Wendy van Zetten 4 september 2018 at 11:41 #

  Liked&Shared with #aandachtvoorlipoedeem, ik hop graag mee en hoop dat het bedrag snel ingezameld wordt sterkte alvast met de operatie straks.

 9. Eva de Ruiter 4 september 2018 at 19:05 #

  heel veel sterkte met je operaties. ik doe graag mee aan de winactie.

 10. Mirjam Hellingman 4 september 2018 at 20:56 #

  Wat een goed initiatief om meer aandacht te vragen voor lipoedeem. Goed om hier meer bekendheid aan te geven, want ik weet hier ook weinig van af. Ik heb je bericht gedeeld, zodat ook anderen deze kunnen lezen. Heel veel sterkte met de operatie en het herstel!

 11. Wendy 5 september 2018 at 18:27 #

  Wat goed dat jullie hier aandacht aan besteden. Ik had van de naam wel gehoord maar wat het inhielp wist ik niet. Ik heb helaas geen sociaal media , anders hielp ik jullie hiermee. Maar veel succes met jullie actie. Zo nu hop ik toch nog even verder.👍💋💋💋

 12. Julia... 5 september 2018 at 21:11 #

  Heel veel sterkte met de operatie. #aandachtvoorlipoedeem

  Ik doe graag mee met de winactie

 13. Julia... 5 september 2018 at 21:13 #

  Sterkte met je operatie. #aandachtvoorlipoedeem

  Ik doe graag mee met de winactie.

 14. Evita ten Hoonte 8 september 2018 at 22:02 #

  Jeetje wat een heftig verhaal. Maar wat super tof dat jullie deze samenwerking zo zijn aangegaan om meer aandacht te genereren. Zo is sociale media op z’n mooist, als er voor iedereen iets positief uit kan komen. Graag doe ik mee met deze winactie.

 15. Esther 14 september 2018 at 18:42 #

  Zo super goed dat jullie dit doen voor alle liposisters,zo belangrijk om een vroege diagnose te krijgen. Geef lipoedeem de aandacht al is het niet voor mij dan voor onze dochters.😍

Geef een reactie