Selecteer een pagina

Het is allang Januari maar vandaag dan toch nog even een opgemaakt blog voor de maand December. Wat heb ik opgemaakt in December?

20160103_112037

Douche

20160103_112116

Net zoals iedere maand weer een aantal douchegels. Het is jullie inmiddels vast wel duidelijk dat ik gek ben op douchegels. Sorry can’t help it. Niets lekkerder dan een warme lange douche met een lekkere douchegel. De Dove douchegels blijven favoriet. De treacle moon ginger variant vond ik echt niet lekker en ik was blij dat het een klein flesje was. Die zou ik zeker niet nog een keer kopen.

Haar

20160103_112131

Niet heel veel haar spullen deze maand. In ieder geval mijn favoriete haarverf van John Frieda. Easy to use en de perfecte kleur voor mij. Nothing else to say. De Kruidvat Shampoo is mijn basic to go to. Gewoon een simpele shampoo die mijn haarkleur mooi houdt. Zeker een aanrader voor de prijs.

Verzorging

20160103_112225

Niet zo heel veel verzorging deze maand. Twee keer wattenschijfjes (zelfde als altijd. Aldi met een dicht gestikt randje). En voor het eerst deze maand een oogreiniger van de Etos. Gewoon een basic one maar bevalt mij beter dan die van de Kruidvat. Zeker eentje die in de re-buy gaat.

Overigen

20160103_112250

Deze keer ook een overigen. Een doosje met wattenstaafjes. Tja, wat kan je daar over zeggen? Een geurkaars van de Ikea die ik al heel lang heb en eindelijk een keer heb opgebrand. Tandpasta en een tandenborstel want ja, die moet je gewoon een keer weg doen. En twee nagellakjes die ik na jaren maar weg doe omdat ze nu echt uitgedroogd en op zijn. De zwarte is van Bourjois en de paars/ grijze heb ik ooit eens gekregen.

Zo dat was het voor afgelopen maand. Hebben jullie deze maand nog echte favorieten opgemaakt?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin