Selecteer een pagina

In januari bezocht ik de Beauty Days in Gorinchem. Niet alleen maakte ik kennis met een heerlijke, nieuwe behandeling van Utsukusy maar ook ontdekte ik een aantal onbekende maar interessante nieuwe merken. Een van die merken was Treatments. Mocht je een sauna ganger zijn of wel eens een beauty behandeling hebben laten uitvoeren bij een salon die Treatments, dan ben je wellicht bekend met dit mooie merk. Ik kende dit merk tot de Beauty Days nog niet maar was meteen onder de indruk van de filosofie en de heerlijke geuren. Ik nam twee producten mee en laat jullie vandaag kennis maken met dit mooie merk.

Treatments

Iedere cultuur heeft zijn eigen treatments die vaak van generatie op generatie worden doorgegeven en bij iedere generatie weer worden aangepast. Door het jarenlang doorgeven van de treatments en de aanpassingen die iedere generatie weer doet, raakt de authenticiteit van de originele treatments op de achtergrond. Treatments wil met hun producten de authentieke behandelingen weer naar de voorgrond brengen.

Er zijn vier product lijnen die hun oorsprong vinden over de hele wereld:

Mahayana: gebaseerd op de treatments uit Bhutan

Uyuni: gebaseerd op de treatments uit het Andes gebergte in Bolivia

Shinshiro: gebaseerd op de treatments uit het Japanse Shinshiro en de traditionele Japanse badhuizen

Ceylon: gebaseerd op de treatments uit Sri Lanka

De producten van Treatments zijn te koop bij sauna’s en aangesloten Treatments salons maar ook in de webshop van Treatments. Mocht je meer informatie willen over de traditionele behandelingen, dan kun je die hier vinden.

Mijn mening

Toen ik de producten van Treatments op de beurs zag, kreeg ik er meteen een Rituals gevoel bij. Als je een vaste bezoeker bent, dan weet je dat ik gek ben op Rituals en dat ik altijd val op een geur. Ik kon het dus ook niet nalaten om even te snuffelen aan de producten van Treatments en ik was meteen verkocht toen ik de producten van de Mahayana lijn rook.

Ik nam de Bed & Body Mist en de Shower oil mee om uit te testen. Ik had vroeger namelijk een Bed & Body Mist van Rituals die ik regelmatig lekker over mijn beddengoed spoot. Deze mist doet mij daar erg aan denken. Het is een subtiele, rustgevende geur die niet te prominent aanwezig is. Ik vind het lekker om met een fijne geur in slaap te vallen en deze past precies in mijn straatje. Ik hou namelijk niet van Lavendel dus een zachte, frisse geur heeft mijn voorkeur en deze Bed & Body Mist past precies in mijn wensen. Helemaal in combinatie met de shower oil die ik gebruik tijdens het douchen voor het slapen gaan. De douche olie is op basis van argan en amandel olie en heeft net zo’n subtiele, rustgevende geur als de Bed & Body Mist. Doordat het een olie is, voedt het je huid en laat het een lekker zacht laagje achter.

Helemaal na een drukke dag, is dit een perfecte combi om rustig je bed en de nacht in te gaan. De Bed & Body mist kost € 12.75 voor 150 ml en de Shower oil is € 8.75 voor 250 ml. Alle producten zijn te koop in de webshop van Treatments.

Kenden jullie de producten van Treatments al?

Take care!

xoxo