Selecteer een pagina

Treaclemoon is een van de merken die ik eigenlijk altijd in huis heb. De flessen zijn lekker groot, de douchegels hebben heerlijke geuren en ze zijn budget proof. Regelmatig komen er limited editions uit waarbij er altijd wel geuren zijn waar ik erg benieuwd naar ben. Dit keer kwamen er drie limited editions uit waarvan ik de Marshmallow Hearts en Fresh Mint Tingle besloot te testen. Vandaag mijn mening over deze limited edition Treaclemoon douchegels.

Marshmallow Hearts

Deep in the night when all dreams come true there is a candy store laden with gloriously coloured jars, each filled with memories so beautiful you want them to stay forever.

De Marshmallow Hearts is een variant die al eerder een limited edition is geweest en waarvan er ook een handcrème te verkrijgen is. De geur is zoet maar niet te zoet. Ik herken er de roze spekjes met een gele onderkant in, die je vroeger misschien wel eens hebt gegeten.

Fresh Mint Tingle

Mmmm…the fresh, clean scent of mint is like opening a blank new page on a bright new day… no mistakes yet made and the beginning of anything you want it to be.

De Fresh Mint Tingle is één van de twee limited editions die nu voor het eerst wordt uitgebracht. De geur is fris maar ook zoet. Je ruikt duidelijk de mint geur maar die is niet heel erg opdringerig aanwezig. Ik vind het erg naar de geur van een sauna ruiken.

Mijn mening

Met Treaclemoon kan je je eigenlijk geen bult vallen. De geuren zijn altijd lekker, de douchegels zijn prettig in gebruik, schuimen goed en zijn budget proof. Ze worden niet op dieren getest maar bevatten wel parfum en SLES dus mocht je daar gevoelig voor zijn, dan zijn dit helaas niet de douchegels voor jou.

Ik keek het meeste uit naar de Mint versie en werd uiteindelijk verliefd op de Marshmallow variant. Ik weet niet precies wat er gebeurde aangezien mijn voorkeur toch altijd uit gaat naar de minty geuren en niet naar de zoete geuren. Wellicht omdat er de mint geur een zoetere ondertoon heeft waardoor de mint geur niet al te overheersend is en dat mis ik dan een beetje. De Marshmallow geur heeft mij verrast want ik dacht dat het een hele zoete geur zou zijn en dit is dus de meest subtiele geur die je kunt hebben. Marshmallow is echt mijn aanrader, mocht je nog twijfelen om deze limited editions te kopen (wat ik mij overigens niet kan voorstellen). De Lime variant heb ik niet gekocht omdat ik dat een geur vind die niet bij dit seizoen past. Lime hoort wat mij betreft meer bij de zomer. Of ben ik nu een zeikerd?

De limited editions zijn nu te koop zolang de voorraad strekt. Je kunt ze kopen bij de Trekpleister of Kruidvat en kosten € 2,49 voor 500 ml. Dus je moet wel snel zijn ben ik bang.

Hebben jullie deze limited editions al in jullie badkamer staan?

Take care!

xoxo