Selecteer een pagina

Met de feestdagen in het vooruitzicht,  is het niet alleen tijd voor nieuwe kleren zoals jullie gisteren al zagen, maar het is ook tijd voor het geven van cadeautjes. Nu kun je deze maanden zo gek maken als je zelf wilt maar soms zit je gewoon aan een budget vast en laat je portemonnee dure cadeaus niet toe. De Action is dan de uitgelezen winkel om je slag te slaan. De laatste tijd heeft de Action heel wat nieuwe beauty producten op de markt gebracht die echt de moeite waard zijn. Ik kocht vorige week drie producten uit de Spa exclusives treasure of Asia lijn. Ik koos voor de geur Butterfly spirit en vandaag vertel ik jullie mijn mening hierover.

Spa Exclusives Treasures of Asia

De Spa Exclusives Treasures of Asia lijn, in de geur butterfly spirit,  bestaat uit vier producten:

  • Spa Exclusives Treasures of Asia douche foam
  • Spa Exclusives Treasures of Asia sea salt body scrub
  • Spa Exclusives Treasures of Asia douchegel
  • Spa Exclusives Treasures of Asia softening body lotion

Alle drie de producten die ik heb gekozen bestaan uit een hydraterende formule met vitamine B.  Vitamine B3 zorgt ervoor dat de epidermis beter vocht kan vasthouden, hetgeen leidt tot een zachtere, soepelere huid die minder droog aanvoelt (Bron: Beautyspot).

Spa exclusives Treasures of Asia Softening Body Lotion

Een flinke tube body lotion waar een vrij dunne body lotion uitkomt. Niet zo dun dat hij meteen van je handen afloopt maar precies goed genoeg om makkelijk uit te smeren. Hij trekt snel in en geeft mijn huid een verzorgd gevoel. De gemene deler van alle drie de producten is de geur die ze achterlaten. Een geur die moeilijk te beschrijven is maar wel in de categorie spa thuis hoort. Het is fris maar heeft toch ook iets mysterieus. Met deze body lotion kun je een mooie laatste laag opbouwen na het douchen waardoor de geur intensiteit nog sterker wordt.

€ 1,49/ 250 ml

Spa exclusives Treasures of Asia Sea Salt Body Scrub

De pot scrub is heerlijk groot (500 gram) en is tot aan de rand gevuld met scrub. De scrub is een zeezout scrub maar de scrub deeltjes zijn zeer fijne deeltjes waardoor je op een zachter manier de dode huidcellen kunt verwijderen. Als je meer van de hele grove scrubs bent, dan is deze scrub misschien niets voor jou. Maar als je van een milde scrub houdt, dan is dit zeker een aanrader. De scrub laat mijn huid lekker zacht en gevoed achter na een scrub beurt. Helemaal met koude dagen vind ik het fijn om mijn huid regelmatig te scrubben. De geur van de scrub ruik je heel erg goed en geeft echt een spa gevoel.

€ 1,95/ 500 gram

Spa exclusives Treasures of Asia Relaxing Shower Foam

Als er een douche foam fan club bestond, dan was ik waarschijnlijk de voorzitter geweest ‘cause I just love me some shower foam. Oké, alle gekheid op een stokje. Deze douche foam heeft bij het eerste gebruik even de tijd nodig om uit de bus te komen en je wordt in eerste instantie verrast met een hoop koud gas wat uit de bus vrij komt. Niet schrikken dus als je hem voor het eerst gebruikt. Maar daarna word je verrast met een heerlijke foam. Dus niet eerst een gel die nog een foam moet worden maar gewoon meteen een heerlijke slagroom like toef foam op je hand. Net als de andere twee producten is de geur direct goed aanwezig en ruikt je hele douche ernaar. De verpakking beloofd een hydraterende formule met vitamine B. Nu weet ik niet of het inderdaad inderdaad hydrateert maar de foam droogt mijn huid in ieder geval niet uit en laat een heerlijk subtiel geurtje achter. Wat je dan weer goed kan opbouwen met een laagje body lotion.

€ 1,79/ 225 ml

Mijn mening

Ik ben onder de indruk van deze body care lijn van de Action. Niet alleen vind ik de producten prettig in gebruik maar ik vind de geur ook echt heel erg lekker. Het heeft een echte spa geur die heel fijn overkomt. Niet te overheersend maar ook niet te zuinig. Soms heb je van die geuren die een beetje goedkope ondertoon hebben (ik weet niet of ik het nu goed uitleg) maar dat heb ik bij deze lijn niet. Het zou, qua geur en werking, zo een lijn van de Rituals kunnen zijn. Maar goed, dan wel even een stuk goedkoper. Ik vind dit echt een aanrader die je zeker moet meenemen als je bij de Action bent en van beauty houdt of een cadeautje zoekt voor iemand die van beauty houdt. Een echte topper!

Toen ik bij de Action was, zag ik nog twee geur varianten staan. Online zie ik op dit moment alleen nog de limited edition uit deze serie staan. Net als bij heel veel producten van de Action is het de gok nemen en gewoon naar de winkel gaan in de hoop dat de producten er nog staan.

Wat is jullie laatste beauty budget topper? Wat kopen jullie altijd bij de Action?

Take care!

xoxo