Selecteer een pagina

De laatste jaren heb ik heel wat verschillende beauty producten getest maar er is één product wat ik eigenlijk altijd in huis heb en al jarenlang een holy grail is: Elizabeth Arden 8 hour lip protectant of de Elizabeth Arden 8 hour cream. Een multifunctioneel product voor schrale huid of lippen met een medicinale, kruidige geur die eigenlijk iedereen altijd in huis zou moeten hebben. Inmiddels zijn deze producten ook volop in Nederland te koop maar vroeger kocht ik dit altijd in Spanje of op een vliegveld. Ook deze vakantie kocht ik nog even snel op het vliegveld van Malaga een reis verpakking Elizabeth Arden 8 hour lip protectant en ik vond het wel eens tijd om er een blog over te schrijven

Elizabeth Arden 8 hour lip protectant

Deze unieke 8H Lip Protectant Lipbalsem met de beschermende en herstellende ingrediënten van de specifieke 8 hour formule houdt de lippen zacht, mooi en gaaf. De totale formule zorgt voor herstel van schrale en gesprongen lippen, beschermt en verzorgt de tere huid van en rond de lippen en biedt alle voordelen van een multifunctionele balsem.

Bron: Douglas 

Mijn mening

Zoals ik al bij mijn inleiding schreef, Elizabeth Arden 8 hour cream is al jaren een holy grail. Het is een multi balm die geschikt is voor verschillende doeleinden. Helemaal in de winter kan ik niet zonder en is het een life saver bij schrale lippen of plekjes op je gezicht. Maar ook in de zomer, heb ik altijd een blikje in mijn tas en gebruik ik het gewoon als een lip balm.

De geur is apart en wellicht niet iedereens favoriet maar ik ben er inmiddels aan gewend en vind het eigenlijk wel lekker. Het is kruidig en heeft iets medicinaals. Hoewel ik gevoelig ben voor geuren, is dit zo’n geur die inmiddels vertrouwd voelt. Ik heb maar een klein beetje van de balm nodig om mijn lippen te verzorgen en het geeft mijn lippen een gevoed en verzorgd gevoel. Hoewel er lipbalm op het etiket staat, gebruik ik hem ook gewoon om wondjes te verzorgen of schrale plekjes weer zacht te maken. Het is een multi functioneel product en zeker een van mijn aanraders om te hebben. De producten van Elizabeth Arden zijn te koop bij de Bol.com, Douglas en Ici Paris maar ook met even googlen kom je een heel eind.

Hebben jullie wel eens producten van Elizabeth Arden gebruikt?

Take care!

xoxo