Selecteer een pagina

Een van de meest gestelde vragen afgelopen jaren, naast natuurlijk de vragen over mijn benen en arm, is toch wel of het niet weer tijd zou worden voor een nieuw hondje. Jarenlang was ik daar simpelweg niet klaar voor en terugkijkend naar de afgelopen jaren, was dat misschien maar beter ook. Maar soms kruipt het bloed waar het niet gaan kan en is daar deze week verandering ingekomen. Daarom vandaag een welkom blog.

Welcome Champ

Ongeveer een maand geleden zag ik een bericht voorbij komen van het dierenasiel in Zandvoort dat zij een groep van ruim 40 kleine hondjes hadden opgevangen, waaronder een groep puppies. Op dat moment begon mijn hart toch een klein beetje sneller te kloppen en na veel wikken en wegen, besloot ik de sprong in het diepe te nemen.

En tadaaa, here he is: Champ. Een reutje van inmiddels 9 weken waarvan het ras niet helemaal duidelijk is maar met een geweldig karakter (voor zover ik dat nu kan bepalen natuurlijk). Een heel relaxed, lief en vrolijk hondje waarmee ik meteen een klik had en die sinds maandag zijn mandje bij mij heeft gevonden.

Dus .. de komende tijd zal er veel puppy spam voorbij komen want hij is te cute om niet te delen.

Take care!

xoxo