Selecteer een pagina

Nu onze levens weer een beetje beginnen op te starten in aangepaste vorm en de druk op de zorg wat minder begint te worden, begint de normale zorg ook weer op te starten. Zoals jullie misschien vanuit mijn laatste personal blog weten, zou ik een nieuwe operatie aan mijn arm moeten ondergaan maar was het nog niet zeker wanneer dit zou gebeuren.

Playa de Hospital

Als jullie deze blog lezen, lig ik bij te komen van de operatie aan mijn arm. Waar ik eerst nog dacht dat het eind juni, begin juli zou worden, kwam het eind mei in een stroomversnelling en werd ik binnen twee weken geopereerd. Er was een 2nd opinion en een andere chirurg voor nodig maar als het goed is, is het nu achter de rug.

Deze blog heb ik vooruit geschreven dus ik kan nu nog geen update geven maar zodra het kan, zal ik jullie laten weten hoe het is gegaan. Fingers crossed dat alles goed verloopt en ik nu lig bij te komen van een succesvolle operatie.

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Unsplash.comĀ