Selecteer een pagina

Afgelopen week liep ik bij de Etos tegen de hand crèmes van Organic Shop aan. Aangezien de herfst inmiddels flink is begonnen en ik sinds de operaties al wat last heb van een drogere huid, besloot ik twee varianten van de Organic Shop hand crème mee te nemen. Benieuwd wat ik van deze hand crèmes vind, lees dan snel verder.

Organic Shop Organic hand & nail cream butter

Organic Shop is een Engels merk die zich focust om natuurlijke traditionele beauty combinaties met een moderne twist op de markt te brengen. Naast dat Organic Shop producten op de markt brengt met een hoge feel good factor, is hun motto om natuurlijke beauty producten beschikbaar te maken voor iedereen.

Alle producten van Organic Shop bevatten organische ingrediënten en 98% van de ingrediënten zijn van een natuurlijke bron. Een overgroot deel van de producten is vegan vriendelijk.

Ik koos de Organic Shop Organic Ylang-Ylang & Burity en Organic Cherry & Lotus hand & nail cream butter. De hand crèmes bevatten geen parabenen of siliconen en beloven je handen te voeden, verzorgen en je nagels te versterken.

Voor 75 ml betaalde ik € 1,99 bij de Etos. Ik zag dat de volledige producten lijn van Organic Shop te koop is bij Bol.com maar daar betaal je voor de hand crème wel een stuk meer.

Mijn mening

Het eerste wat mij opvalt dat beide crèmes meer een fluïde zijn dan echt een ouderwetse hand crème. Persoonlijk vind ik dat erg prettig want ik hou simpelweg niet van hele dikke hand crèmes. Plus dat ik het gevoel heb dat een fluïde veel sneller intrekt en als het om mijn handen en insmeren gaat, vind ik dat dus belangrijk. Ik heb namelijk, normaal gesproken, geen tijd om eerst 10 minuten met mijn handen te wapperen.

Beide hand crèmes trekken lekker snel in en laten mijn handen meteen zacht en verzorgd aan voelen. Allebei hebben ze een subtiele snoepjes geur maar dan wel met een twist. Het is een combi van zoet en kruidig waarbij het zoete overheerst. De geur is heel licht aanwezig en ook dat vind ik dus weer fijn.

Ik ben ontzettend blij met deze twee tubes hand crème van Organic Shop nu de herfst is begonnen. Ik begin het liefst zo vroeg mogelijk met smeren om te voorkomen dat ik straks uitgedroogde handen heb en deze twee tubes komen daar prima bij van pas. Wat mij betreft zeker een aanrader.

Kennen jullie de producten van Organic Shop?

Take care!

xoxo