Selecteer een pagina

7c5950e0768f823367ac289ccdd3cb0a

Maandag is het gewoon alweer de laatste dag van oktober en dit weekend gaat de wintertijd gewoon alweer in. Man, what is happening? Vinden jullie ook dat de tijd zo snel ineens gaat? Over twee maanden is het gewoon alweer 2017. Met een nieuwe maand in zicht is het natuurlijk ook weer tijd om mijn favorieten van de afgelopen maand met jullie te delen dus dat doe ik dan ook vandaag 🙂

favoriete moment

screenshot_20161018-110208

Deze is denk ik niet al te moeilijk om te raden: het interview met de Telegraaf is natuurlijk het absolute favoriete moment van deze maand. Zoals ik donderdag al schreef, heeft dit heel veel in werking gezet en ik geloof dat er nog hele mooie dingen zullen gaan gebeuren. Dus ja, met stip op 1 is dit mijn favoriete moment. En nu zal ik erover ophouden. Nieuwe maand, nieuwe favoriete momenten.

favoriete muziek

Op de grijze herfstdagen niets lekkerder dan een beetje swingende muziek. Deze van Frenna, Jonna Fraser en Emms ging zeker drie keer zo hard als hij in mijn playlist voorbij kwam.

favoriete boek

9200000051789844

Deze maand deed ik mee aan Booktober en Een dame in Parijs was echt niet het eerste boek waarvan ik dacht dat het mijn favoriet zou zijn maar ik heb het in 1 ruk uitgelezen. Wat een geweldig boek met een heel intrigerend verhaal. Dank je wel Darina voor de tip! Een blog over Booktober met een review van mijn uitgekozen boeken, volgt nog.

favoriete serie

Deze maand volgde ik geen serie maar volgde ik wel Anita Witzier wordt opgenomen over het leven in een verslavingskliniek. Door mijn problemen met eten en de herkenning in de basis van de  verslaving, vind ik dit een ontzettend fascinerend programma.

favoriete film

Ik heb verschillende meningen over “Inferno” gelezen maar ik vond het echt een top film. Een lekkere doordenker waar je echt volledig in op gaat en je echt wil weten wie het nou gedaan heeft of wat nou de reden was. Ik heb er echt van genoten.

Favoriete fashion item

photogrid_1477649873201

Weer een favoriet die niet heel erg verrassend zal zijn: de outfit van gisteren. Ik denk dat ik in deze outfit deze herfst en winter ga leven.

favoriete beauty item

20161027_123037

Deze maand waren er twee beauty favorieten: de gezicht en body crème van Loving Blends in de geur milde haver (is dit een geur?) en de scrub van Yves Rocher in de geur mandarijn, citroen en ceder. De body crème is een hele rijk gevulde en voedende crème die goed van pas komt in de koude maanden. De scrub van Yves Rocher heeft een heerlijke verfrissende geur, een redelijk milde scrub korrel en laat een heerlijk laagje achter op je huid.

Het was een mooie maand maar ik heb ook wel weer zin in november want dan gaat er ook weer een hoop in mijn leven gebeuren. Tijd weer voor nieuwe favorieten.

Hoe was jullie oktober? Wat waren jullie favorieten?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin