Selecteer een pagina

Hey guys,

Surprise, Surprise .. jullie lezen het goed: een tweede, korte life update in één week. Zoals jullie maandag al konden lezen, zou ik geopereerd worden aan de breuk in mijn bovenarm na drie weken met een gebroken arm te hebben gelopen.

Alles is gelukkig goed gegaan en voor mijn gevoel heel erg snel maar dat kwam waarschijnlijk door de goede narcose die ik had ;-). Meteen na de operatie voelde mijn arm weer als mijn arm en niet meer als de sliert spaghetti waar ik drie weken mee heb rond gelopen. Tegenwoordig ga ik door het leven als een bionische vrouw met een mooie pin en wat schroeven om de boel bij elkaar te houden.

Na een nachtje ziekenhuis waren ze mij alweer zat en zag gelukkig alles er goed genoeg uit om naar huis te mogen. Geduld en rust zijn weer de magische woorden om volledig te herstellen. Dus dat is wat ik nu braaf ga doen. Gelukkig zal ik door deze ingreep wel sneller kunnen herstellen dan als het “gewoon” had moeten genezen. Wat ook maar beter is want na drie weken, was ik het al goed zat.

Het gaat goed, mijn arm voelt goed en heb eindelijk het gevoel dat ik weer wat dingen kan doen. Dus de komende tijd ga ik geduldig en rustig herstellen maar ga ik het bloggen zeker weer oppakken, met mijn bionische arm ;-).

Take care en maak er een mooi weekend van!

Xoxo