Selecteer een pagina

Het zomerse weer zorgt bij mij voor een enorm vakantie gevoel. Plus dat ik natuurlijk ook nog eens aan de kust woon en er in de zomer maanden altijd een vakantiegevoel hangt in Zandvoort. Mijn herinneringen aan de zomer vakantie zijn gevuld met zon, zee en de geur van strand en zonnebrand. De geur van Nivea zonnebrand zit dan ook in mijn geheugen gegrift en hoort bij de zomer. Nivea heeft deze zomer drie nieuwe douchegels uitgebracht waarvan een met de geur van de bekende zonnebrand. Ik testte er twee uit en deel vandaag mijn mening over deze nieuwe douchegels.

Nivea Summer Douchegels

Nivea heeft drie douchegels geïntroduceerd voor de zomer waarmee je de zomer en tropische sferen in huis kunt halen.

De volgende geuren zijn geïntroduceerd:

Nivea Sunshine Love met de unieke geur van Nivea Sun

Nivea Outdoor Love, een limited edition met de geur van limoen en verzorgende olieparels

Nivea Waves Love, een limited edition met zee mineralen

De twee limited editions zijn voor een beperkte periode te koop maar de Nivea Sunshine Love is een nieuwe toevoeging aan het assortiment. Je kan dus het hele jaar je baden in de geur van Nivea Sun en zo altijd het zomer gevoel oproepen.

De douchegels zijn € 3,79 en te koop bij de Etos en het Kruidvat. Er zijn regelmatig acties met Nivea dus hou goed de aanbiedingen in de gaten.

Mijn mening

Ik teste de Nivea Sunshine Love en de Nivea Waves Love uit. De Nivea Outdoor Love deed mij aan een geur denken die Nivea volgens mij al eerder in het assortiment heeft gehad.

De Nivea Sunshine Love is liefde op het eerste gezicht als het om de geur gaat. Een geur die mij meteen doet denken aan warme zonnige zomers en vakanties naar warme landen. De douchegel is precies zoals ik van Nivea gewend ben, zacht schuim en laat mijn huid niet trekkerig achter na het douchen. De geur blijft licht aanwezig.

De Nivea Waves Love heeft de frisse geur van de zee op een vroege zomerse ochtend. Een geur die ik zelf heel erg lekker vind en gelukkig regelmatig ruik als ik ’s ochtends naar mijn werk ga. Net als de Nivea sunshine Love, heeft de Nivea Waves Love voor mij ook direct een herinnering en dat vind ik heel leuk aan deze geuren.

Beide geuren bevatten SLES. Mocht je een droge of gevoelige huid hebben dan kunnen deze douchegels je huid irriteren of uitdrogen.

Overall zijn het prettige douchegels zoals ik van Nivea ben gewend. Door de geuren en de herinneringen die eraan hangen, zijn dit voor mij perfecte douchegels voor de zomer.

Hebben jullie deze Nivea douchegels al getest?

Take care!

xoxo