Selecteer een pagina

Lieve allemaal,

2017 zit er bijna op en samen met een geweldige groep bloggers, hebben wij besloten om dit jaar af te sluiten met een cadeautje voor jullie. De nieuwjaars bloghop gaat vandaag van start met een groep van meer dan 30 bloggers die naar elkaar linken met allemaal een leuke win-actie. Je kunt van blog naar blog hoppen en zo kennismaken met alle bloggers uit deze bloghop. We hebben allemaal een win-actie voor jullie geregeld.

Als je een volger van mijn blog bent, dan verrast het je misschien niet wat ik ga weggeven. Het afgelopen jaar heb ik heel veel aan de wijze woorden van Michael Pilarczyk gehad en die wil ik graag met jullie delen. Daarom geef ik het boek “Master your mindset” van Michael Pilarczyk weg zodat jij ook je dromen kan waarmaken in 2018.

Misschien ben je hier aangehopt via de blog van mijn blogvriendin Northflix en ken je mijn enthousiaste verhalen over mijn ervaringen met Michael Pilarczyk niet. Check dan zeker even de tags op mijn blog. En mocht je de blog van Northflix niet kennen, check dan zeker haar blog even want haar humor en oprechtheid zullen je zeker aanspreken.

Wat moet je doen om Master your mindset te winnen?

  • Laat hieronder een reactie achter
  • Volg Plus een Beetje op Facebook of Instagram (mocht je dit nog niet doen)
  • Like het bericht van deze blogpost op Facebook of Instagram

Om iedereen een kans te geven, zal ik de winactie laten lopen tot en met 7 januari a.s.. Op 9 januari zal ik de winnaar bekend maken.

Dank jullie wel voor alle keren dat jullie Plus een Beetje hebben bezocht en voor alle lieve berichtjes die jullie hebben achtergelaten. Ik sluit 2017 af met een dankbaar hart dankzij jullie.

Ik geef het stokje van deze bloghop nu over aan Simone. Check zeker even haar site en natuurlijk ook die van de andere bloggers die mee doen aan deze bloghop.

Take care!

xoxo

Bron beginfoto: Shutterstock