Selecteer een pagina

Hoewel ik vind dat je Netflix het hele jaar kunt kijken en dat eigenlijk elke maand de juiste maand is voor Netflix, zijn de donkere herfst en wintermaanden toch wel het allerfijnst om jezelf te verliezen in een Netflix serie. Je zou denken dat ik inmiddels alles wel heb gekeken aangezien ik weer in een revalidatie periode zit. Maar toch heb ik nog wat pareltjes die ik nog niet heb gekeken of pas recentelijk heb ontdekt. Vandaag deel ik vijf van mijn favoriete Netflix series van dit moment.

The Crown

Afgelopen zondag stond seizoen 3 online en het is misschien wel een van de series waar ik het meest naar heb uitgekeken. Hoewel ik niet een geschiedenis freak ben, vind ik deze serie echt super interessant. Niet alleen de geschiedenis van het koningshuis en Engeland maar ook het gezin achter de koningin komen naar voren in deze serie.

Greenleaf

Naast The Crown was Greenleaf ook een serie waarvan ik echt zat te wachten op een nieuw seizoen. Een serie van het Oprah Winfrey Network over een kerkgenootschap dat wordt gerund door een familie. Een serie waarin duidelijk wordt dat elk huisje zijn kruisje heeft en niemand heilig is. Wellicht had ik het moeten doseren maar ik heb dit seizoen echt in een ruk uitgekeken en was dan ook teleurgesteld toen ik ineens bij de laatste aflevering was.

Lillyhammer

Een spin off van de Sopranos maar dan niet in het bruisende New York maar in het pittoreske Lillehammer waar een maffia baas naar toe vlucht om een nieuw leven op te bouwen nadat hij een samenwerking is aan gegaan met de New Yorkse politie. Dit is wel een wat oudere serie maar de combi van de Italiaanse maffioso met de Noren geeft een aparte humor.

Shine on with Reese

Reese Witherspoon vindt ik misschien wel een van de leukste actrices uit Hollywood en ik was dan ook aangenaam verrast toen ik de serie Shine on with Reese waarin zij met beroemde en niet beroemde Amerikaanse vrouwen optrekt en ze tegelijkertijd interviewt. Ik krijg er een beetje een Chantal Jansen gevoel bij, helemaal omdat Reese Witherspoon een geweldig gevoel voor humor heeft.

I am with the band: Nasty Cherry

Deze serie staat op mijn to watch lijstje. Het is een docu serie waarin een popstermentor gaat uitzoeken wat er nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen. Het geeft een beetje een “Girlboss” gevoel als ik naar de aankondiging kijk. Als ik The Crown heb afgekeken is dit de volgende serie waaraan ik begin.

Wat zijn jullie Netflix kijktips voor het moment?

Take care!

xoxo

Bron stockafbeelding: Shutterstock.com