Selecteer een pagina

Vorige week deelde ik al mijn Netflix favorieten en must see’s van dit moment. Ik moet eerlijk toegeven dat Netflix de afgelopen maanden weer mijn hart heeft gestolen omdat ze met zoveel goede series en films kwamen. Videoland is daardoor eigenlijk een beetje op de achtergrond terecht gekomen. Natuurlijk keek ik wel mijn favoriete Temptation Island USA en begon ik aan Married at first sight, wat ik nog nooit eerder had gekeken. Maar verder liet ik Videoland eigenlijk links leggen omdat ik volledig werd opgeslokt door Netflix. Toch vond ik een paar must see’s toen ik door de Videoland app aan het scrollen was en deze deel ik dan ook graag met jullie vandaag.

A Million Little Things

Deze serie staat al een tijdje op mijn to watch lijstje. Tijd dus om Netflix naast mij neer te leggen en hieraan te beginnen. Een groep vrienden uit Boston waarvan de één succesvoller is dan de andere, hebben allemaal het idee op een dood spoor te zitten totdat ze worden opgeschrikt door een dramatische gebeurtenis en ze zich realiseren hoe bijzonder hun vriendschap is.

Bont Girl

Er was heel wat te doen om de documentaire van Famke Louise na een foto van een bont markt die op social media kwam. Nu ben ik sowieso al geen bont drager maar ik denk dat iedereen na het zien van deze documentaire nooit meer bont zal dragen. Ik heb echt met de rillingen naar deze documentaire gekeken want sommige stukken waren echt niet om aan te zien maar helaas de harde realiteit.

Mr. Mercedes

Deze serie is al wat ouder maar van de eerste aflevering kreeg ik al de rillingen. Een gestoorde moordenaar kwelt een gepensioneerde politierechercheur met een reeks lugubere brieven en e-mail berichten. Dit dwingt de ex-rechercheur om op een persoonlijke kruistocht te gaan om de moordenaar achter de tralies te krijgen. Deze serie is gebaseerd op een van de bestsellers van Stephen King dus dat zegt wel iets over het spanningslevel.

Every Day

In dit lijstje nog een film. Weliswaar een Young Adult film maar goed, je bent nooit te oud om zulke films te kijken of boeken te lezen. De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven op school met haar vriendje Justin, maar dat verandert compleet wanneer Justin op een dag wat verward op school aankomt. Justin blijkt niet meer dezelfde te zijn en dit heeft te maken met ‘A’, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam.

Why Women Kill

Deze serie is pas te zien vanaf 17 februari a.s. maar klinkt als een binge waardige serie. In deze serie worden 3 vrouwen gevolgd uit verschillende decennia die verbonden zijn met elkaar doordat ze allemaal in hetzelfde Pasadena-huis hebben gewoond en ontrouw in hun huwelijk hebben ervaren.

Zijn jullie meer Netflix of Videoland fans?

Take care!

xoxo

Bron stockfoto: Shutterstock