Selecteer een pagina

Mei 2020 is ineens voorbij gevlogen. Was april nog een maand waarin het soms leek of de dagen en weken intens lang duurde, zo werd mei ineens de maand waarin het leven weer een beetje op gang kwam. Natuurlijk zijn er nog maatregelen en zijn wij er nog lang niet, toch voelde het weer een beetje als leven. Het weer vraagt erom om lekker buiten te zitten en niet voor de tv maar gelukkig is het Nederlandse weer lekker wisselvallig dus er zijn nog steeds dagen die op de bank met Netflix door gebracht kunnen worden. Het is daarom vandaag ook weer tijd voor mijn must see Netflix lijstje. Benieuwd wat er op staat, lees dan snel verder.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

De korte documentaires op Netflix zijn echt favorieten bij mij. Interessante onderwerpen, goed onderzoek en interessante feitjes. Zo ook de docu mini serie over Jeffrey Epstein. Als je niet weet wie Jeffrey Epstein heb je misschien onder een steen geleefd maar deze man heeft een hoop ellende veroorzaakt door praktijken die niet door de beugel konden. Nu komen eindelijk de slachtoffers aan het woord en wordt het mysterie rondom de praktijken van Jeffrey Epstein eindelijk naar buiten.

Snowpiercer

De oorspronkelijke film heb ik nooit gezien maar er is nu ook een serie van Snowpiercer. De aarde is bevroren en de laatste overlevenden wonen samen in een lange trein die de wereld rondcirkelt met de nodige spanningen aan boord. Ergens krijg ik bij de previews het gevoel dat dit in de sfeer van The Hunger Games is gemaakt en dat is een van de redenen waarom ik deze serie graag wil zien (ondanks de niet zo positieve comments).

Keeping up with the Kardashians

Netflix heeft besloten om alle oude seizoenen van Keeping up with the Kardashians online te zetten. Misschien niet het eerste waar je aan denkt om te gaan kijken maar persoonlijk vind ik het super leuk om weer de eerste afleveringen te gaan kijken. Gewoon weer zien hoe het ooit begon en wat het verschil is met nu.

Selling Sunset

Deze must see is gevuld met real life programma’s. Weliswaar is Selling Sunset scripted maar zo heerlijk over de top dat het voor mij een must see is. Als je houdt van series zoals The Hills, dan is dit een programma wat je ook heerlijk gaat vinden. Lots of glitter and glamour, dure huizen, veel geld en heel veel drama’s.

Terrace House

Als je van mijn leeftijd bent, dan ken je misschien wel The Real World wat vroeger op MTV te zien was. Een groep vreemden die met elkaar in een huis wordt gestopt en samen gaan leven. Terrace House is hier de Aziatische hedendaagse variant van. Zes vreemden met elkaar in een huis die samen hun leven gaan delen. Het is wel in het Japans dus het is niet een serie die je even op de achtergrond aanzet maar het is wel fascinerend om te zien hoe anders de omgangsvormen zijn vergeleken met onze westerse omgangsvormen. Mocht je het leuk vinden, er zijn heel wat delen op Netflix te vinden.

Wat kijken jullie op het moment?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Netflix.nl