Selecteer een pagina

53d8350be9f78f918a69251e9c23cfbd

Happy october! Time flies en ik blijf het echt ongelooflijk vinden dat de laatste drie maanden van 2016 gewoon al zijn aangebroken. Nog 3 maanden om er een geweldig jaar van te maken of om in ieder geval de dingen te doen en je doelen te bereiken welke je voor ogen had. Voor mij helpt het nog steeds om aan het begin van het jaar na te denken over mijn doelen voor het jaar en dan elke maand mijn doelen vast te stellen. Het leven blijft toch in golven komen en als je dan mega grote doelen hebt gesteld en het leven valt even tegen, dan is het toch moeilijker om gemotiveerd te blijven bij hele grote doelen. Met een nieuwe maand, dus ook weer nieuwe doelen en vandaag deel ik mijn doelen voor komende maand.September goals

3521a304dac48bfbd0fc241c1dd1e292

Maar voordat ik begin aan mijn nieuwe doelen voor deze maand, eerst maar eens kijken hoe de doelen van afgelopen maand zijn verlopen. Ik denk dat voor iedereen september weer een back to normal maand was. Schoolvakanties weer afgelopen, het werkende leven wat weer begonnen is en dus ook de vakantiesfeer die wij weer achter ons laten. Ook voor mij was september weer back to normal en dan moet ik toch altijd weer even een nieuwe balans vinden. Mijn doelen voor september waren:

  • Blijven stilstaan en reflecteren: goal in progress. Ik ben aan het leren stilstaan en dat vergt soms wat aanpassingsvermogen. Helemaal als je gewend bent om altijd maar door te gaan. Ook al is het een goal in progress, het is er wel een waar ik deze maand aan heb gewerkt en met een tevreden gevoel afsluit.
  • Self-love: goal in progress. Wederom een doel wat een leerproces is en waar ik mijn weg in probeer te vinden. De laatste maanden ben ik mijn leven 180 graden aan het omgooien met als doel een Marije 2.0 te creëren waar er andere prioriteiten zijn. Maar het is een proces in beweging en het heeft tijd en aandacht nodig.
  • Een thuis sport routine creëren waar ik mij goed bij voel en die ik kan volhouden: fail. Helaas. Maar ik ben wel begonnen met wandelen samen met een buurvrouw ’s avonds dus in dit doel heb ik dan wel een stap gezet.
  • Dicht bij mijzelf blijven en mijn hart en intuïtie blijven volgen. Net als doel 1 en 2, een doel in progress en hoort eigenlijk ook wel bij doel 1 en 2. Een leerproces waarin ik mijn weg in moet vinden maar het gaat goed. Ik ben mij bewust wanneer ik het nodig heb om te rusten en ben mij veel bewuster hoe ik mijn leven in balans kan krijgen waardoor ik dichter bij mijzelf kan blijven en niet meer over mijn grenzen ga.

September was een goede maand. Een maand waarin ik stappen kon zetten maar ook een maand waarin ik mij bewust werd dat mijn doelen tijd en geduld nodig hebben. Het zijn doelen die een work in progress zijn en die met de golven van het leven mee gaan.

October goals

6cb5996880475d1b1fec25614abcea74

Ik heb nagedacht over de doelen voor komende maand maar ik heb ook verder gekeken want november gaat een hele drukke maand worden als ik naast werk ook ga starten met de revalidatie. Daarmee ga ik best wat eisen van mijzelf en dus heb ik besloten dat komende maand een rustige en relaxte maand gaat worden waarin ik verder ga met mijn doelen van september en ga proberen zoveel mogelijk rust in te bouwen voordat de gekte van november los barst.

Het is niet heel erg spannend misschien maar voor mij is het nu op dit moment nodig. Na jaren van overleven, doorgaan en heel hard rennen, is het niet altijd makkelijk om stil te staan, luisteren naar wat je nodig hebt en accepteren dat je soms een ruk dag hebt. Maar het feit dat ik mij daar bewust van ben is voor mij al een hele grote verandering en verandering heeft tijd nodig. Marije 2.0 blijft een powervrouw maar dan de 2.0 versie waarbij ik op nummer 1 sta en doe waar ik mij goed en fijn bij voel. Een work in progress 😉

Hoe is het met jullie doelen voor september gegaan? Wat zijn jullie plannen voor oktober?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin