Selecteer een pagina

November is mijn favoriete maand van het jaar aangezien het mijn geboorte maand is. Helaas sluiten wij deze week november af en gaan wij alweer december in. De laatste maand van 2017 is dan gewoon een feit. Maar niet voordat ik mijn favorieten van mijn favoriete maand met jullie heb gedeeld. Vandaag is het tijd voor de favorieten van November 2017.

Favoriete moment

Mijn favoriete moment lijkt mij niet een hele moeilijke. Mijn verjaardag natuurlijk. Ik had een geweldige dag met mijn ouders en het weekend na mijn verjaardag vierde ik het nog een keer met vriendinnen. Ik ben gruwelijk verwend door mijn ouders en vriendinnen maar most of all, het was een hele motiverende en inspirerende dag. Ik ben klaar voor een nieuw levensjaar dat hopelijk nog mooier wordt dan afgelopen jaar.

Favoriete muziek

Het liedje wat ik de afgelopen maand ontzettend veel heb gedraaid was de samenwerking tussen Selena Gomez en Marshmello “Wolves”. Ik hou wel van onverwachte samenwerkingen die ook nog eens heel erg goed uitpakken.

Favoriete boek

Het geluk van Lou was een boek met een triest onderwerp maar is wel een boek dat ontzettend mooi geschreven is en dat mijn hart een beetje heeft gestolen door de Franse setting waarin het is geschreven. Mocht je benieuwd zijn naar de recensie van dit boek, die kan je hier vinden.

Favoriete serie

November was een drukke maand waarin ik niet heel veel tijd had om rustig te gaan zitten voor een serie. Niet alleen had ik geen tijd maar ik had ook geen geduld. Soms heb ik van die maanden. Ik keek wel elke week “Keeping up with the Kardashians” en dat blijft gewoon een van mijn favoriete programma’s. Ik hou gewoon van het complete over the top luxe en extravagante leven dat de Kardashian dames leiden. Misschien wel omdat het behoorlijk haaks staat op mijn eigen leven.

Favoriete film

Ik keek afgelopen maand niet alleen bijna geen series maar ook geen films. Ik was weinig thuis, had weinig tijd als ik thuis was en had geen geduld om echt even te gaan zitten voor een film. Ik keek uiteindelijk alleen een van mijn all-time favoriete films die toevallig op televisie voorbij kwam: Mona Lisa Smile met de geweldige Julia Roberts. Ik heb deze film al heel vaak gezien en ik kan hem nog heel vaak kijken. I love dit soort films.

Favoriete food

Op mijn verjaardag gingen wij lunchen bij Hert in het oude dorp van Amstelveen en daar stond een Steak Tartare met frites op het menu. Een van mijn all-time favorieten gerechten (naast sushi) en kon dus niet ontbreken op mijn verjaardag. Het was een perfecte steak tartare met heerlijke verse frites. Een prima verjaardags lunch.

Favoriete fashion item

We blijven nog even in de verjaardags sferen want van mijn ouders kreeg ik naast het geweldige voerkleed wat je op de foto ziet, ook deze geweldige laarzen van J.J. Footwear. Nu ben ik meestal van de lage hak of platte schoenen, dus ik moet nog even wennen aan de hoge hak van deze laarzen maar man, ik ben verliefd op deze laarzen.

Favoriete beauty item

Toen ik deze Labello kocht, had ik niet verwacht dat dit een absolute favoriet voor deze maand zou worden. Helaas laat hij niet echt de beloofde kleur achter maar hij verzorgt mijn lippen wel hartstikke goed en daar kan ik dus echt blij van worden. Helemaal nu ik door het weer echt mijn lippen heel goed moet verzorgen ter voorkoming van scheurtjes of droge lippen. De hele review kun je hier lezen.

November is a wrap! Hoe was jullie november maand? Wat waren jullie favorieten?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding: Shutterstock