Selecteer een pagina

De laatste dag van juli 2017 is inmiddels aangebroken. Het is al een tijdje geleden dat ik mijn favorieten met jullie heb gedeeld en ik vond het wel weer eens leuk om een zomerse favorieten te doen. Mijn leven is in de zomer toch anders en heb ik veel meer de behoefte om op een standje lager te leven. Het herfstige zomerweer hielp daar gelukkig goed bij. Vandaag is het dan ook tijd voor mijn favorieten van juli.

Favoriete moment

Juli bestond voor mij voornamelijk uit werken, mijn blog en slowing down. Ik had het heel erg nodig om even niets te doen naast de verplichtingen die ik had. Ik was een groot gedeelte van de maand heel erg moe en benutte elk moment om lekker te relaxen en niets te doen. Gewoon een beetje lummelen en lui zijn. Slowing down was echt het thema voor juli.

Favoriete muziek

In juli 2017 ontviel ons een geweldige zanger: Chester Bennington van Linkin Park. Precies op de dag dat de jongens van Linkin Park hun nieuwe single lanceerden: Talking to myself. Ik heb altijd mijn momenten gehad waar ik mijn troost vond in de muziek van Linkin Park en hun nieuwe single is wat mij betreft weer geweldig.

Favoriete boek

Doordat ik heel bewust koos om het rustiger aan te doen, kreeg ik ook de ruimte om heel veel te lezen en dat was iets wat ik had gemist in de eerste helft van 2017. Ik las heel veel goede en indrukwekkende boeken (zoals jullie al hebben kunnen lezen in de serie “Summer Books”) maar het boek wat afgelopen maand het meeste indruk op mij maakte was toch wel “Het Dossier” van Anya Niewierra. Een boek over het regime van de voormalige DDR en de invloed dat dat had op de bewoners. Ik dacht dat Judas een onaangenaam boek was maar dit boek gaf mij echt de rillingen. Een review volgt nog in de serie “Summer Books”.

Favoriete serie

Ik keek niet heel veel tv of Netflix maar deze maand begon ik aan de serie “Glow” op Netflix. Een heerlijke 80’s serie over een groep buitenbeentjes die zich begeven in het vrouwen worstelen. Ware 80’s hysterie en veel foute pakjes. Een serie gemaakt door de mensen achter Orange is the New Black en een ware aanrader als je een lekkere weg kijk serie wilt.

Favoriete film

To the Bone, een film die afgelopen maand gelanceerd werd op Netflix. Een film over Anorexia, behandelingen die niet aanslaan, de verwoesting van een eetstoornis (niet alleen op de patiΓ«nt maar ook op de familie) en onconventionele behandelingen. Een film die goed weer geeft wat het effect van een eetstoornis is en wat mensen die er geen last van hebben, vaak niet zien.

Favoriete food

Als je mijn weekly picture wednesday volgt, dan zie je dat ik regelmatig heel lekker eten voorbij laat komen. I love good food. Maar in de zomer mag rood zomerfruit niet ontbreken. Ik ben gek op rood fruit. Aardbeien, kersen, bramen en rode bessen. Just can’t get enough from it. Oke, en van de Eton Mesh of trifle van Lidle waar ook aardbeien in zitten.

Favoriete fashion item

Surprise but not a surprise .. natuurlijk is mijn favoriete fashion item van deze maand een maxi dress. Ik leef in maxi dresses op het moment. Zowel op de dagen als ik werk maar ook op de momenten als ik in de relax modus thuis ben. Just love it en mijn collectie blijft zich uitbreiden.

Favoriete beauty item

In juli testte ik heel veel fijne nieuwe beauty producten zoals jullie konden lezen op de zaterdag. Het was dan ook moeilijk kiezen want ik kocht heel veel fijne parfums maar gebruikte ook een fijne nieuwe natuurlijke deo van Salt of the Earth. Maar de absolute favoriete was mijn nieuwe Kiehl’s aanwinst: het midnight recovery concentrate. Een serum dat mijn huid gedurende de nacht herstelt. Een review volgt nog.

Hoe was jullie maand? Wat waren jullie favorieten?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin