Selecteer een pagina

De laatste week van augustus is aangebroken. Een maand die voor mij voorbij is gevlogen en vooral bestond uit werken. Inmiddels weet ik wel dat als ik zo druk ben met werk, dat ik keuzes moet maken en mijn prioriteiten moet stellen. De rest van de maand was dus erg rustig en dat is oké. Ik heb inmiddels het “moeten”hebben van een perfect insta life, waarin ik alleen maar leuke, geweldige dingen doe, los gelaten. I am living the real life. Maar ook in dit soort maanden, heb ik heel veel favorieten en vandaag deel ik deze met jullie.

Favoriete moment

Favoriete moment is natuurlijk het boeken van de reis naar Florida in september. Voor de mensen die mij kennen en langere tijd volgen, na jaren van het financieel moeilijk hebben, is dit natuurlijk de grootste overwinning die je kan hebben op je verleden. En dan ook nog eens twee keer in een jaar op tijd op vakantie kunnen. How lucky am i? Ik moet mijzelf nog regelmatig in mijn arm knijpen om te realiseren dat het echt is. Je kan je dus wel voorstellen dat dit ik er ontzettende zin in heb.

Favoriete muziek

Ik luisterde afgelopen maand weer regelmatig naar Sublime FM en herontdekte de muziek van Ben l’Oncle. Regelmatig kwam zijn cover van “I kissed a girl” van Katy Perry voorbij en daardoor luisterde ik weer regelmatig zijn muziek.

Favoriete boek

Sinds ik met de serie “Summer Books” ben begonnen voor mijn blog, heb ik het lees virus weer helemaal te pakken. Het was moeilijk kiezen tussen de boeken die ik afgelopen maand heb gelezen maar “Samen” van Anita Terpstra won het toch wel. De recensie van dit boek kunnen jullie morgen lezen.

Favoriete serie

Ik keek deze maand niet echt een serie. Wel keek ik een aantal guilty pleasures zoals “Dubbeltje op zijn kant”, “De Deurwaarders” en “Return to the Amish”. De laatste is wel de favoriet van afgelopen maand. Ik vind het soms ongelofelijk om te zien wat voor invloed het Amish leven op mensen kan hebben. Sowieso vind ik het heel Amish geloof en leefwijze ongelofelijk om te zien maar goed, dat is een andere discussie.

Favoriete film

Ik keek bijna geen films deze maand omdat ik daar niet echt de rust en ruimte voor had qua tijd. Als ik een film ga kijken, wil ik daar ook echt de rust en tijd voor hebben. Ik keek eigenlijk maar 1 film deze maand en dat was “The fundamentals of caring”. Eerst goed voor jezelf zorgen is een must voordat je voor een ander kan zorgen. Een wijze les die deze film laat zien. Niet een bijster goede film maar wel een mooie boodschap.

Favoriete food

Mijn vader maakte op een vrijdagavond overheerlijke soft taco’s met pulled chicken, mango, avocado en een salsa met on the side een tomaten salade met zoet-zure uien. Het had zo een gerecht kunnen zijn wat je in Chef’s Table ziet. Het was heerlijk en een van de grote favorieten van dit jaar misschien wel.

Favoriete fashion item

Ik kocht in de uitverkoop bij B Plus Fashion van Bernadine twee organic cotton maxi dresses van Junarose. Twee hele dunne simpele maxi dresses maar die heerlijk zitten. Luchtig en makkelijk om in te bewegen. Twee aanwinsten voor mijn zomer garderobe.

Favoriete beauty item

Ik probeerde in Augustus heel veel nieuwe producten uit en een daarvan was de Etos day cream met SPF. De review hierover konden jullie al lezen op Plus een Beetje en ik ben er nog steeds ontzettend tevreden over. Een hele fijne crème voor de zomer.

Hoe was jullie Augustus? Wat waren jullie favorieten?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin