Selecteer een pagina

Na de blog van gisteren vond ik het wel weer eens tijd om een happy moments blog te schrijven. Dit jaar niet meer wekelijks maar eentje per maand. Niet omdat ik geen happy moments heb maar ik heb gewoon niet zo’n spannend leven met 5 dagen thuiswerken en nog steeds een revalidatie traject. En voor het eerst in mijn leven ben ik helemaal oke met een “saai” leven. Het geeft mij namelijk rust en rust geeft weer ruimte om dingen op te pakken die ik al heel lang wilde. Dat was dan ook meteen mijn eerste happy moment van deze blog. Let’s continue with the rest.

☆ Menak wla meni – Ayoub Maach & Kez ☆ Een chinese fysiotherapeut hebben die in de week van chinees nieuwjaar je arm intaped met rode tape voor geluk ☆ het leven beetje bij beetje weer oppakken ☆ Christmas Shopaholic – Sophie Kinsella ☆ ontdekken dat het langer licht blijft ☆ via mijn vrijwilligerswerk niet alleen hele inspirerende mensen ontmoeten maar daardoor ook stappen kunnen nemen in mijn eigen ontwikkeling ☆ de absurditeit van The Goop lab op Netflix ☆ Unsplash ontdekken voor stock foto’s ☆ vriendinnen die je blog gisteren hebben gelezen en je een berichtje sturen want dat stond in mijn blog ☆ amerikaanse reactie kanalen op YouTube (ik weet dat het niet heel positief is want de meeste reacties zijn negatief maar ik kan daar stiekem dus ontzettend van genieten) ☆ een oppashondje vinden zodat je geen excuses meer kan maken om naar buiten te gaan ☆ The mind of Aaron Hernandez op Netflix ☆ nog steeds heel goed contact hebben met mijn oude collega’s (na de overname zijn we als groep uit elkaar gevallen helaas) ☆ door je angst heen gaan als het gaat om mijn arm weer in beweging krijgen ☆ heel veel lachen (iets waar ik in december heel veel moeite mee had omdat ik nog niet aan de revalidatie mocht beginnen en mijn arm echt te lang begon te duren? ☆ elke dag muziek ☆ weer ruimte krijgen (en mogelijkheden met mijn arm) om hobbies op te pakken ☆ ontzettend vlijende en lieve comments ontvangen op mijn lipoedeem blogs ☆ volledige nachten slapen na heel wat gebroken nachten ☆ de lente in de lucht voelen hangen ☆ iets kunnen doen voor anderen die het financieel lastig hebben ☆

Hoe was jullie januari maand?

Take care!

Xoxo