Selecteer een pagina

Happy sunday! Afgelopen week was een week waarin alles weer back to normal ging en ik even moest landen na de heerlijke vakantie. Een week waarin ik weer aan het werk ging, tot een verrassende ontdekking kwam en vooral heel erg mijn relaxte gevoel probeerde vast te houden. Uiteraard was het ook weer een week met heel veel happy moments die ik uiteraard vandaag met jullie deel

Hoe je bent – Broederliefde ♡ Een lieve buurman of buurvrouw die in je afwezigheid niet alleen je galerij stukje heeft schoongemaakt maar ook nog je ramen heeft gelapt (ik zou diegene graag bedanken maar ik weet niet wie het heeft gedaan) ♡ Mijn nieuwe Superdry bril ♡ Terugkomen op kantoor en de meest relaxte week ever hebben (zonder een immense to do lijst van dingen die zijn blijven liggen) ♡ Een kaart van je ouders ontvangen met een hysterisch grappig verhaal van je moeder of de Franse post ♡ The real girl’s kitchen op 24 Kitchen ♡ IGtv (hoewel ik nog niets heb gepost) ♡ Bali – Kiki van Dijk ♡ De nieuwe schoolspullen collectie van Hema die to die for is als je bullet journaled, art journaled of scrapbooked ♡ Eindelijk een lege wasmand (nu nog wachten op de tassen die terugkomen uit Frankrijk) ♡ Spontane ontmoetingen ♡ De emoji selfie functie op mijn telefoon en de nieuwe Disney emoji’s ♡ Een documentaire van Louis Theroux kijken die zelf een liposuctie ondergaat en bij jezelf denken “als hij het kan, kan ik het ook” ♡ Terugkijken naar de mooie foto’s en herinneringen uit Frankrijk ♡ Nog steeds in de leesflow van de vakantie zitten ♡ Nog steeds heel erg gelukkig zijn met je “herontdekte” werkkamer en dan ontdekken dat je er geweldig licht hebt als de zon ondergaat ♡ Verbaasde reacties van klanten dat je al terug bent en een week veel te kort vinden ♡ De creahop van afgelopen donderdag en al jullie enthousiaste reacties op de win actie (mocht je nog niet mee doen, dan kan dit nog steeds. Check de blog hier) ♡ Mijn Pilea die maar blijft groeien en inmiddels baby Pilea’s aan het krijgen is ♡

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Take care!

xoxo