Selecteer een pagina

Happy sunday! Inmiddels zit mijn vakantie er bijna op en ga ik mij voorbereiden voor een nieuwe werkweek. Maar ook ga ik de laatste drie weken aftellen op weg naar mijn eerste lipoedeem operatie. De tijd vliegt voorbij. Maar eerst is het tijd voor een terugblik op de happy moments van afgelopen vakantie week. Een week waarin wij drie landen bezochten, ik terug ging naar de stad waar ik zoveel herinneringen heb liggen en heerlijk heb gegeten. Een week met heel veel happy moments die ik vandaag weer met jullie deel.

Ocean – Martin Garrix feat. Khalid ♡ Binnen 2 uur vanuit Nice weer in Amsterdam zijn ♡ Elke dag mooi weer tijdens je vakantie ondanks een slechte weersverwachting ♡ Op 1 dag drie landen bezoeken (Frankrijk, Monaco en Italië) ♡ Thuiskomen met alleen maar leuke post ♡ De perfecte balans van dingen doen en uitrusten ♡ Elke dag op het balkon ontbijten met een vers Frans stokbroodje ♡ Jaarafrekeningen waarop je geld terug krijgt ♡ In Saint Paul de Vence op het terras onder een eeuwenoude boom een heerlijke steak tartare eten en het echte Franse gevoel ervaren ♡ Een record aantal boeken lezen ♡ Mijn vader en moeder die hun vakantie voor een week aan mij aanpassen en alles doen wat ik graag wil doen ♡ Pizza eten in Italië ♡ Je soms verbazen over de onbeschoftheid van Fransen en Italianen ♡ Koffie met heerlijk gebak ♡ Een nieuwe Pandora armband en bedel ter herinnering aan deze vakantie ♡ Na een geweldige week, heel relaxed thuis komen ♡ Je buurjongetje die heel trots is dat hij op je pakketje heeft gepast tijdens je vakantie ♡ Iets interessants vinden op Google om te bezoeken, het ook zien liggen maar, tot grote hilariteit, het niet kunnen bereiken ♡ De oude stad van Cagnes-sur-Mer bezoeken en allerlei mooie hoekjes met de meest geweldige bloemen en doorkijkjes vinden ♡ Zwemmen (die kon natuurlijk niet ontbreken) ♡ Een bezoek aan Fragonard en nieuwe parfums ontdekken ♡ Heerlijk eten ♡

It’s a wrap! Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo