Selecteer een pagina

Happy sunday! Hebben jullie een beetje genoten van het lange weekend? Ik realiseerde mij met het maken van deze blog ineens hoe de week voorbij is gevlogen. Het was sowieso een week van realisatie want na een werkdag op weg naar huis in de auto, realiseerde ik mij ineens hoe leuk ik het leven vind op dit moment. Een moment waar ik echt heel erg blij van werd. Waar ik nog meer blij van werd, lezen jullie uiteraard weer in mijn happy moments blog.

Little craney – Kraantje pappie ♡ De film “This is 40” kijken in het jaar dat je 40 wordt ♡ Motivational speeches van Tony Robbins luisteren ♡ Een hele dag continue de slappe lach hebben door stomme grapjes van je collega ♡ Een nieuwe afspraak maken bij de huisarts en als hij dan in zijn agenda kijkt hem horen mompelen “dan is de dokter op vakantie” ♡ Mijn armband van Kus Terug ♡ Je op zaterdagochtend zo goed voelen dat je om half 8 al aan de slag gaat met je to do lijstje ♡ Lekker op de bank naar de koninklijke familie in Groningen kijken ♡ Jalapeno burgers ♡ Eindelijk het boek van Monica Geuze eens lezen (en hem dan in een ruk uitlezen) ♡ Eindelijk een wat rustigere week op het werk ♡ L’Oréal skin die je instagram post repost ♡ ’s Avonds om 9 uur nog de vogels horen fluiten en nog geen licht aan hoeven doen ♡ Ziaja tropical coconut sugar body scrub ♡ In de auto naar huis je realiseren hoe ontzettend fijn het leven nu is en hoe anders je nu in het leven staat ten opzichte van vorig jaar ♡ Lieve reacties ontvangen ♡ De mooie bloesem bomen langs de weg naar het werk ♡ Red velvet taart van Dudok patisserie ♡ Vriendinnen die je bullshit excuses niet accepteren en je een schop onder je reet geven ♡

Wat waren jullie happy moments van afgelopen week?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock