Selecteer een pagina

Happy Sunday! Hoe is jullie weekend tot nu toe? Hebben jullie nog leuke dingen gedaan of zijn jullie lekker aan het relaxen? Vandaag weer zoals jullie van mij gewend zijn een lijstje met mooie momenten van afgelopen week. Lees je mee?Charlie Puth – One call away ♡ Nieuwe Nikes ♡ Pittige Falafal (uiteraard met extra hete sambal) ♡ Nog maar twee weken tot de nieuwe start in mijn leven ♡Mijn keukenkasten volledig omgooien en eindelijk eens anders inrichten ♡ Werken aan mijn basis ♡ Boodschappen doen en alleen maar gezonde dingen halen ♡ Nieuwe stappen zetten ♡ Eet dates die uiteindelijk tot 12 uur duren ♡ Steeds meer lezers die mijn blog vinden (ontzettend dankbaar voor en blij mee) ♡ Nieuwe contacten ♡ Eindelijk eetkamer stoelen vinden die ik mooi vind en op mijn wish list kan zetten ♡ Autorijden ♡ Thee drinken ♡ Lezen ♡ De nieuwe Caitlyn Jenner lipstick voor Mac ♡ The Danish Girl ♡ You Tube ♡ De ongelofelijk mooie tas die ik van Vilka heb gekregen (komt nog een blogpost over) ♡ Aan mijzelf werken en ontzettend goed voelen ♡ Lijstje met leuke dingen om te doen de komende tijd ♡ De Zwarte Markt in Beverwijk ♡ Kleren die steeds losser gaan zitten ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie mooie momenten?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin